BremkinsCorp. Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witam, uzytkuje moj samsung 139'cld 913N od ponad 8 miesiecy. Dzisiaj wlaczylem komputer i od tak sobie na wysokosci paska zadan (mniej wiecej na srodku) wyskoczyly BAD PIXELE przesylam zdjecie ZDJECIE Czy jest jakis sposob na pozbycie sie tego?... jakies programy eliminujace... czy pozostaje jedynie isc z monitorem na gwarancje... mial ktos takie problemu? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witam, uzytkuje moj samsung 139'cld 913N od ponad 8 miesiecy. Dzisiaj wlaczylem komputer i od tak sobie na wysokosci paska zadan (mniej wiecej na srodku) wyskoczyly BAD PIXELE przesylam zdjecie ZDJECIE Czy jest jakis sposob na pozbycie sie tego?... jakies programy eliminujace... czy pozostaje jedynie isc z monitorem na gwarancje... mial ktos takie problemu? :mur: hmm... zrob ostrzejsze zdjęcie, to mi nie wygląda na badpiksle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Kiedyś spotkałem się z takim uszkodzeniem na wyświetlaczu laptopa, po prostu czarne pole tak jakby wewnętrzna warstwa matrycy odpadła, albo uległa oderwaniu. Dziwne, mi to bardziej wygląda na uszkodzenie mechaniczne np. uderzenie w matrycę, brzeg obudowy monitora. Ale to takie moje gdybanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Kiedyś spotkałem się z takim uszkodzeniem na wyświetlaczu laptopa, po prostu czarne pole tak jakby wewnętrzna warstwa matrycy odpadła, albo uległa oderwaniu. Dziwne, mi to bardziej wygląda na uszkodzenie mechaniczne np. uderzenie w matrycę, brzeg obudowy monitora. Ale to takie moje gdybanie :wink: racja to efekt "rozlanego atramentu" bardzo czesto wystepuje przy mechanicznym uszkodzeniu matrycy z czasem sie powieksza. Praktycznie nieserwisowalne :( Bremkins wal z tym na gware i daj cynk czy przyjeli ... Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 zdecydowanie to nie jest bad pixel, ps- co to tam za strone masz masz na pasku ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...