Skocz do zawartości
homzik

[php + Mysql] Wykonanie Malego Cmsa Dla Strony O Firefoxie:)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Cóż, potrzebuję dobrej duszyczki, która zna się na PHP i MySQL i wykonałaby drobny CMS do strony katalogującej rozszerzenia do Firefoxa:)

Szczegóły

Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto pro bono wspomógłby rozwój alternatywnych przeglądarek... Jak widać, roboty nie za wiele dla sprawnego programisty:)

Z góry dziękuję:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdę mówiąc sam myślałem nad napisaniem takiego CMSa, bo Blue Dragon czy Drupal są już jednak kombajnami i aby nadawały się na prostą stronę, to trzeba by poświęcić kilkadziesiąt godzin na ich obcinanie. Czyli gra nie warta świeczki. Problem w tym, że mam teraz kilka innych projektów do zrobienia (w tym 2 na uczelnie) i nie mam czasu.

Tak na szybko to mógłbyś skorzystać z jakiegoś szablonu strony w XHTML+PHP. W wolnym czasie nauczyć się podstaw PHP i napisać tego CMSa sam. :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie tam autorskie rozwiązania.

instalujesz ojciec mambo/joomle, czy jakikolwiek inny cms z podanych przez poprzedników i gwatantuje Ci, ze nie napiszesz nic lepszego niz to nad czym pracował sztab programistów...

zapraszam:

http://hotscripts.pl/PHP/Skrypty-i-komponenty/Cms

Edytowane przez zero700

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka rada: nie zniechęcaj się i spróbuj sam. Jak się nie uda i nie znajdziesz jakiegoś chętnego do napisania takiego CMS'a to zainstaluj jakiegoś darmowego... albo daj sobie z tym spokój [ale to w ostateczności].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi