homzik Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witam, Cóż, potrzebuję dobrej duszyczki, która zna się na PHP i MySQL i wykonałaby drobny CMS do strony katalogującej rozszerzenia do Firefoxa:) Szczegóły Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto pro bono wspomógłby rozwój alternatywnych przeglądarek... Jak widać, roboty nie za wiele dla sprawnego programisty:) Z góry dziękuję:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 tylko po co skoro takie strony już są :) i nie wymyślisz nic innego niż tam już jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 sa, ale niektorzy nie znaja angielskiego, a na mozillapl.org za wiele nie ma i jest rzadko aktualizowana... zreszta jak popatrzysz na statystyki to troche osob tam jednak wchodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A nie prościej zapuścić tam Blue Dragon, Drupal lub inny gotowy CMS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 moze ze prosciej, tyle ze wole autorskie rozwiazanie, bez zbednych bajerow itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Prawdę mówiąc sam myślałem nad napisaniem takiego CMSa, bo Blue Dragon czy Drupal są już jednak kombajnami i aby nadawały się na prostą stronę, to trzeba by poświęcić kilkadziesiąt godzin na ich obcinanie. Czyli gra nie warta świeczki. Problem w tym, że mam teraz kilka innych projektów do zrobienia (w tym 2 na uczelnie) i nie mam czasu. Tak na szybko to mógłbyś skorzystać z jakiegoś szablonu strony w XHTML+PHP. W wolnym czasie nauczyć się podstaw PHP i napisać tego CMSa sam. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Tylko nie wiem co mozna wyciąć z drupala, jak tam jest pratycznie tylko tyle zeby postawic strone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) jakie tam autorskie rozwiązania. instalujesz ojciec mambo/joomle, czy jakikolwiek inny cms z podanych przez poprzedników i gwatantuje Ci, ze nie napiszesz nic lepszego niz to nad czym pracował sztab programistów... zapraszam: http://hotscripts.pl/PHP/Skrypty-i-komponenty/Cms Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez zero700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Owszem, na starcie są wyłączone bajery. Ale one nadal tam są. ;) Poza tym zrobienie czegokolwiek w tym CMSie wymaga opanowania, bo na początku system obsługi powoduje napady agresji. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ech, kiedys probowalem sie pobawic jakims skryptem, ktory tworzylby/edytowalby bazy w mysql i mi nie wychodzilo... a ja szybko sie zniechecam... stad tez moja prosba:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Taka rada: nie zniechęcaj się i spróbuj sam. Jak się nie uda i nie znajdziesz jakiegoś chętnego do napisania takiego CMS'a to zainstaluj jakiegoś darmowego... albo daj sobie z tym spokój [ale to w ostateczności]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 do tego możesz użyć przeciez gotowych klas, a nawet bez tego jest to banalne, kilka linijek kodu, google pomogą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 nie znam sie i nie bede probowal, bo probowalem i mi nie szlo... nie chcecie pomoc to nie :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 no niestety musisz się znać choć troszkę na php, mam coś co mogło by ciebie zainteresować ale trzeba nad tym popracować TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Zaplacisz coś za taką fuche ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 nie, moge dac jakis link tekstowy albo konto mail+www... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Jeśli Ci się nie śpieszy to w przyszłym tyg bede mieć wolne i moge coś takiego napisać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 spoko, nie ma az tak wielkiego pospiechu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...