thunder_pl Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 witam mam klawiaturę creative wireless 8000. Przyciski do muzyki (wiadomo które) działają w WMP bez zarzutów, a w foobarze działają tylko jak jest on akurat aktywny (jak jest zminimalizowany nie dziłała). Można to jakoś zmienić? Chodzi mi o to, że jak coś robię w jakimś progsie to żeby te przyciski działały normalnie; jak w WMP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ja mam klawiature A4tech'a i jak nie mam zainstalowanych sterowników do niej to klawisze multimedlalne działają własnie tylko gdy jest aktywne okno programu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thunder_pl Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 problem udało mi się samemu rozwiązać jakby ktoś chciał wiedzieć jak to zrobić w foobarze, prosze bardzo. 1. Dajemy File>Preferences 2. General>Keybord shortcuts 3. Wybieramy to co chcemy np. "stop". Klikamy na pole na samym dole i klikamy przycisk na klawiaturze "stop". 4. Wybieramy opcję "global hotkey" 5. Urzywamy klawiatury do woli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...