altair Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 witam, czy ktos mial juz stycznosc z ta plyta. jestem na kupnie i zastanawiam sie czy warto. konkretnie czy jest zmiana mnoznika/fsb z poziomu biosu. w manualu pisze ze mnoznik jest natomiast na stronie ze fsb jest a mnoznik jako opcja. jak to jest w rzeczywistosci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Mam ta płytke i niestety nie ma zmiany mnoznika (nawet przez zworke =zero). AXP 1700 podkręciłem do 2002Ghz ale była cholernie niestabilna.. stabilna jest na 1.93Ghz. ale nie jest zła... Lepiej weż EPOXA 8RDA+ lepszy dzwięk i możliwosci OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altair Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Mam ta płytke i niestety nie ma zmiany mnoznika (nawet przez zworke =zero). AXP 1700 podkręciłem do 2002Ghz ale była cholernie niestabilna.. stabilna jest na 1.93Ghz. ale nie jest zła... Lepiej weż EPOXA 8RDA+ lepszy dzwięk i możliwosci OC gdzies w internecie widzialem opis do plyty i pisze ze jednak jest mozliwosc zmiany mnoznika biosem. probowales updatowac bios? http://www1.soltek.com.tw/Spanish/download/S75FRN.htm jesli nie to czy moglbys sprobowac i dac mi znac jak sprawa wyglada? bede bardzo wdzieczny. btw: czy kupujacy ma prawo zwrocic towar do 7 dni jesli nie spelnia jego oczekiwan? dzisiaj w 2 sklepach, kiedy zaproponowalem ze wezme plyte i sprawdze jak to jest z tym mnoznikiem, powiedziano mi ze nie. moze jednak sprzedawcy sie myla?[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 spoko!! już sie za to biore... jak Ci dzis nie odpisze to znaczy że cos spiepszyłem... ale jak bedzie mnoznik to bedzie juz bajeczka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 no, juz jestem!! wszystko działa, mnożnik jest!!! i na 2Ghz 3Dmarka przeszedł bez problemu a wtedy to po 1 teście miał zwisy...temp po 3dmarku 46 (Volcano7+ MEDIUM) STARY PŁYTKA JEST WYPAS (i ta cena 468zeta...tyle dałem...) POLECAM!!! P.s. WIELKIE DZIĘKI ZA LINKA NAPRAWDE SIE PRZYDAł... btw: jak znajdziesz jakieś testy tej płytki to zapodaj mi linka bo chciałeby zobaczyc jak wypadnie w porównaniu z konkurencją... DZIEKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altair Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 no to ja dziekuje :D spisales sie szybko i sprawnie. dzieki temu wiem ze moge wziac ta plyte bez obaw. co do testow to jak narazie nie widzialem na necie zadnego. ale jak dla mnie najwazniejsze ze to nforce2 i ze sa mnozniki. mialem brac cos na kt400 ale teraz bede sie cieszyl plyta na nowiutkim nforce2. jeszcze raz dzieki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 jeszce jedno...jak ją kupisz to napisz mi ile wycisnęłeś z procka i z jakiego... DZIĘKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altair Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 jeszce jedno...jak ją kupisz to napisz mi ile wycisnęłeś z procka i z jakiego... DZIĘKI w tej chwili mam athlona xp 0.13 1700+ w steppingu a0 wykreconego na 2000+ na plycie msi k7t i chyba dalej sie bede tego trzymal, jak narazie na brak mocy nie narzekam. nie bede kupowal drozszych pamieci wiec moze byc problem z podkrecaniem magistrala, zatem zostane przy mnozniku, ktory moglbym podkrecic wiecej, lecz musialbym dokonac operacji na mostkach, bodajze L5, ale dokladnie nie wiem wiec pewnie tego nie zrobie ;) 2000+ na steppingu a0 to norma, ktora mi jak narazie wystarcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...