Skocz do zawartości
Gość 05_03_1992

7900gt Vs X1900gt

Rekomendowane odpowiedzi

7900GT będą padać, a jak bierzesz z USA = brak gwary... Zresztą trudno Ci się będzie zmieścić w 200$. Średnia 7900GT to ok. 265$, niby, że sa 2 EVGA, które są tańsze (202$), ale uważam, że to jest BUG na newegg.com

Celowałbym w X1900XT 256 MB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7900GT będą padać, a jak bierzesz z USA = brak gwary... Zresztą trudno Ci się będzie zmieścić w 200$. Średnia 7900GT to ok. 265$, niby, że sa 2 EVGA, które są tańsze (202$), ale uważam, że to jest BUG na newegg.com

Celowałbym w X1900XT 256 MB.

Nie do konca beda padac. Przyklad z forum: Worms, ma dwie po modach, w sli i nic sie nie dzieje.

W domu mam tez jedna 7900GT z MSI i po OC tez chula bez zadnych opisanych na forum problemow.

Sam wybralem Leadteka'a 7900GT na ktorego czekam.

Osobiscie twierdze, ze nie ma co szalec z jakas super hiper karta na dzien dzisiejszy. Gdyz DX10 na horyzoncie.

Edytowane przez Malik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

kurdez sm 3,0 tez tak mialo byc duzo szumu a okazalo sie ze..... ze nic wilkiego, dopiero po jakims czasie mialy sens, tak wiec ze dx10 tez jakis czas sie bedzie oswajal

to bgrac tego x1900gt z newgg?? to jest nowka chyba, nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

X1800XT 512 miałem w kompie z Dothanem jakieś 2 tygodnie - powiem tak bez rewelacji

Wolałbym SLI 2x7600GS

Miałeś za czasów zabugowanych sterów i ztcp trafiłeś kiepską sztukę. Ja swoją mam od grudnia i choć w każdej chwili mogę kupić cokolwiek z nowości (gx2 np.), to nie zrobię tego aż do czasu vga dx10. Zwyczajnie xt po o/c z 512mb vram to wciąż kawał krzemu, ktróry daje radę (1280x1024@ eye candies).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi