josef Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Jak w temacie - ma go ktoś? Widziałem ostatnio na forum iż ktoś miał dostać chyba w sobotę tego GForaka made by Prolink. Jeśli ta osoba to czyta to niech da znać - jakie są z nią problemy (jeśli są), plusy i inne takie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 dziś ją będę miał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josef Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 dziś ją będę miał Więc jutro czekam na maila z wrażeniami :lol: - możesz walić na priva - josef@wind.pl Swoją drogą za ile - 750? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Wal na forum - walnij nawet nowego topic'a. Zapodaj jak najwięcej testów. Ciekawi są chyba wszyscy. Sprawdź też jak z O/C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Prolink za 720 brutto z rodowodem z A...ion Pamięci Hynix-4ns 3dmark2001 bez SE 250/500 - xp1k6+ - winxp - 8860 300/600 -//- - 9410 305/610 - xp1k6@150fsb - 10405 nareszcie jakiś nornalny wynik 315/625 - -//- test przechodzi ale śmieci od czasu do czasu. (pamięci :-/). Ogólnie niezła jakość obrazu w 2D i rewelka w 3D. Jakośc prolinków z generacji kart na generację ulega widocznej poprawie Największym zaskoczeniem był orbopodobnyradiator na chipsecie. To coś lepszego i IMHO ładniejszego od tego z Gainwarda. Mało. To po prostu kawał radiatora. Wnioski : 1. browar się skończył 2.wezwali mnie do roboty w trybie awaryjnym / karta się szybciej zaamortyzuje :)/ 3. wygar i jakość ok 4.jak się kręcą xp1k6 seria aroga ? 5. jak za taką kąsę to ładny i wydajny kawał żelastwa pewnikiem jak ciut kartę wygrzeję / procka też :)/ to wycisnę z niej parę MHz więcej więcej testówe po czwartku bo do tego czasu nie bede miał czasu na takie zabawy :( a po drugie procek muszę obtestować bo własnie zamieniłem się za xp1k6 agoga na taki sam tylko że aroga / już sprawdzałem na fsb 160/ chodzi jak złoto i nawet nie jest taki ciepły :)/ ale mój htp372 nie lubi takich wysokich fsb :( więc trza będzie mostki malowac / pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...