mejdej5 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Witam Moze sie ktos orientuje kiedy sie zacznie promocja urodzinowa ery. Mam teraz kom na karte ale juz mnie to wkurza. Wiem ze era co rok ma ciekawe promocje urodzinowe. moze uda sie jakiegos fajnego fona wyrwac albo jakis tani abonament. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 dyskusja na ten temat: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...mp;st=960 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 fajnie ze sa tu wrozki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 wystarczy sie przejsc do salonu ery i sie po prostu zapytac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mejdej5 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) nie wrozki tylko pracownicy. @Jin tylko ze w salonie to chca sprzedac obecna promocje a na temat przyszlych to mowia moze lepsza moze gorsza. Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez mejdej5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 nie wrozki tylko pracownicy.To tak jakbyś się zapytał czy w Tesco będzie promocja na pomidory motywując pytanie tym, że na forum może być jakiś pracownik z Tesco. A z tego co wiem akurat jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 wystarczy sie przejsc do salonu ery i sie po prostu zapytac.Niezle, mozesz zostac defektywem;] Od 4 wrzesnia sie zaczynaja, przynajmniej tak powiedzieli mi w saloonie ery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) W salonach wiedza dzien wczesniej przed promocja. Dlatego, ze.....czytaja fora dyskusyjne. Gdyby nie net to w salonach maja info dopiero w dniu promocji. Dosc normalna zagrywka firm. Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Kurde jak troche żałuje mogłem poczekać na urodzinki ery ale wpakowałem sie w ''era fun'' wszystko fajnie ale wziołem sobie fona na 3lata motke L6 i padła po tygodniu :? juz 2,5 tyg jest w serwisie <_< A tak jak bym poczekał to może coś lepszego bym wytargał <_<. Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ja się skusze chyba na N80 na dwa lata o ile będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 W salonach wiedza dzien wczesniej przed promocja. Dlatego, ze.....czytaja fora dyskusyjne. Gdyby nie net to w salonach maja info dopiero w dniu promocji. Dosc normalna zagrywka firm. No patrz, a ja jak poszedlem w zeszlym roku do salonu ery to mi powiedzieli zebym wrocil za miesiac, i jeszcze powiedzial jakich telefonow moge sie spodziewac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 urodziny Ery sa jakoś pod koniec września/ początek pażdziernika iwtedy zawsze jest pełno promocji i ciekawych ofert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 @Jin: To widac cos sie zmienilo ostatnimi czasy. Pol roku temu pracowalem w sklepie firmowym i wszystko zwiazane z nowa promocja (informacje, ulotki, standy, cenniki itd.) przychodzilo dzien wczesniej, zeby w dniu promocji sklep byl od rana gotowy. Wczesniej - kompletna cisza. Moze w salonach to wyglada inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 @Jin: To widac cos sie zmienilo ostatnimi czasy. Pol roku temu pracowalem w sklepie firmowym i wszystko zwiazane z nowa promocja (informacje, ulotki, standy, cenniki itd.) przychodzilo dzien wczesniej, zeby w dniu promocji sklep byl od rana gotowy. Wczesniej - kompletna cisza. Moze w salonach to wyglada inaczej. a autoryzowanych punktach sprzedazy maja info o promocji na mailu w dni rozpoczecia promocji z samego rana :) przynajmniej u mnie tak jest a na pytanie kiedy mozna spodziewac sie promocji urodzinowej? poprostu sprawdz kiedy konczy sie obecna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 wszystkie promocje koncza sie 3.09 oferta dla biznesu jest juz na necie, a pojawia sie juz jutro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 No patrz, a ja jak poszedlem w zeszlym roku do salonu ery to mi powiedzieli zebym wrocil za miesiac, i jeszcze powiedzial jakich telefonow moge sie spodziewac. No kiedy cos bedzie to oni wiedza. Ale co bedzie to nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 wszystkie promocje koncza sie 3.09 oferta dla biznesu jest juz na necie, a pojawia sie juz jutro Coś szybko się to wszystko kończy w tym roku, ja w tamtym też brałem fona u nich w promocji urodzinowej i było to dokladnie 14 października, a sama promocja trwała jeszcze potem sporo czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Urodziny Ery sa 16 Wrzesnia, wiec zapewne kolo tych dni bedzie full promocji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A wiecie moze kiedy wchodzi na rynek 4 operator ? wtedy to bedzie rzeznia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 dopiero w nastepnym roku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 http://itbiznes.pl/art21862.html wlasnie znalazlem :< omfg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A wiecie moze kiedy wchodzi na rynek 4 operator ? wtedy to bedzie rzeznia ;] Juz od paru lat to slysze, tak samo z neostrada... po wejsciu do Unii wejdzie nowy provider i bedzie rzeznia... I co mamy? Nadal ten sam shit, wiec darujcie sobie takie teksty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość veiss Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Słuchajcie, jak wyłączyć to [ciach!]o co wysyłają w MMSach z Polsatu w Erze, nie zamawiałem subskrypcji, a te ciecie to wysyłają i mi kasę z konta pobierają codziennie!!!!!!! Niech mi ktoś powie, ktoś tu jest s[ciach!]y*****, bo pieniądze mi z dnia na dzień uciekają, nie wysyłam ani jednego SMSa, nie dzwonię, dostałem wczoraj doładowanie 10 zł i miałem 6 zł na koncie, dzisiaj rano patrzę i mam już 3.7 zł. I to już od dłuższego czasu tak jest, nawet z GPRS nie korzystam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Słuchajcie, jak wyłączyć to [ciach!]o co wysyłają w MMSach z Polsatu w Erze, nie zamawiałem subskrypcji, a te ciecie to wysyłają i mi kasę z konta pobierają codziennie!!!!!!! Niech mi ktoś powie, ktoś tu jest s[ciach!]y*****, bo pieniądze mi z dnia na dzień uciekają, nie wysyłam ani jednego SMSa, nie dzwonię, dostałem wczoraj doładowanie 10 zł i miałem 6 zł na koncie, dzisiaj rano patrzę i mam już 3.7 zł. I to już od dłuższego czasu tak jest, nawet z GPRS nie korzystam. Jeżeli nic nie wysyłałeś to reklamuj, jeżeli jednak coś wysłałeś to kupa, bo jeżeli aktywujesz usługę i nie dezaktywujesz jej (wysłaniem sms-a) to jest ona automatycznie przedłużana, ja tak miałem z Mundial MMS, na początku było za free, potem przespałem możliwośc odmówienia usługi (jakaś godzina) po czym przyszedł MMS oznajmujący przedłużenie oferty i 5 zł mniej w portfelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 http://www.telepolis.pl/promocje.php?id=14 Może to was zainteresuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 To jest promocja, ale jeszcze trzeba poczekac na taryfy Era Nokaut. Ja czekam, bo chce w koncu wyjsc z glupiego plusa i zlapac mda compact II. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 No mi sie podoba , mysle ze wezme komorke w erze :) bo nic nie mam teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...