Skocz do zawartości
mejdej5

Promocje Ery.

Rekomendowane odpowiedzi

nie wrozki tylko pracownicy.

To tak jakbyś się zapytał czy w Tesco będzie promocja na pomidory motywując pytanie tym, że na forum może być jakiś pracownik z Tesco. A z tego co wiem akurat jest :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wystarczy sie przejsc do salonu ery i sie po prostu zapytac.

Niezle, mozesz zostac defektywem;]

Od 4 wrzesnia sie zaczynaja, przynajmniej tak powiedzieli mi w saloonie ery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W salonach wiedza dzien wczesniej przed promocja.

Dlatego, ze.....czytaja fora dyskusyjne.

Gdyby nie net to w salonach maja info dopiero w dniu promocji.

Dosc normalna zagrywka firm.

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde jak troche żałuje mogłem poczekać na urodzinki ery ale wpakowałem sie w ''era fun'' wszystko fajnie ale wziołem sobie fona na 3lata motke L6 i padła po tygodniu :? juz 2,5 tyg jest w serwisie <_<

A tak jak bym poczekał to może coś lepszego bym wytargał <_<.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W salonach wiedza dzien wczesniej przed promocja.

Dlatego, ze.....czytaja fora dyskusyjne.

Gdyby nie net to w salonach maja info dopiero w dniu promocji.

Dosc normalna zagrywka firm.

No patrz, a ja jak poszedlem w zeszlym roku do salonu ery to mi powiedzieli zebym wrocil za miesiac, i jeszcze powiedzial jakich telefonow moge sie spodziewac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Jin:

To widac cos sie zmienilo ostatnimi czasy. Pol roku temu pracowalem w sklepie firmowym i wszystko zwiazane z nowa promocja (informacje, ulotki, standy, cenniki itd.) przychodzilo dzien wczesniej, zeby w dniu promocji sklep byl od rana gotowy.

Wczesniej - kompletna cisza. Moze w salonach to wyglada inaczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Jin:

To widac cos sie zmienilo ostatnimi czasy. Pol roku temu pracowalem w sklepie firmowym i wszystko zwiazane z nowa promocja (informacje, ulotki, standy, cenniki itd.) przychodzilo dzien wczesniej, zeby w dniu promocji sklep byl od rana gotowy.

Wczesniej - kompletna cisza. Moze w salonach to wyglada inaczej.

a autoryzowanych punktach sprzedazy maja info o promocji na mailu w dni rozpoczecia promocji z samego rana :) przynajmniej u mnie tak jest

a na pytanie kiedy mozna spodziewac sie promocji urodzinowej? poprostu sprawdz kiedy konczy sie obecna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystkie promocje koncza sie 3.09

oferta dla biznesu jest juz na necie, a pojawia sie juz jutro

Coś szybko się to wszystko kończy w tym roku, ja w tamtym też brałem fona u nich w promocji urodzinowej i było to dokladnie 14 października, a sama promocja trwała jeszcze potem sporo czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiecie moze kiedy wchodzi na rynek 4 operator ? wtedy to bedzie rzeznia ;]

Juz od paru lat to slysze, tak samo z neostrada... po wejsciu do Unii wejdzie nowy provider i bedzie rzeznia...

I co mamy? Nadal ten sam shit, wiec darujcie sobie takie teksty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie, jak wyłączyć to [ciach!]o co wysyłają w MMSach z Polsatu w Erze, nie zamawiałem subskrypcji, a te ciecie to wysyłają i mi kasę z konta pobierają codziennie!!!!!!!

Niech mi ktoś powie, ktoś tu jest s[ciach!]y*****, bo pieniądze mi z dnia na dzień uciekają, nie wysyłam ani jednego SMSa, nie dzwonię, dostałem wczoraj doładowanie 10 zł i miałem 6 zł na koncie, dzisiaj rano patrzę i mam już 3.7 zł. I to już od dłuższego czasu tak jest, nawet z GPRS nie korzystam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie, jak wyłączyć to [ciach!]o co wysyłają w MMSach z Polsatu w Erze, nie zamawiałem subskrypcji, a te ciecie to wysyłają i mi kasę z konta pobierają codziennie!!!!!!!

Niech mi ktoś powie, ktoś tu jest s[ciach!]y*****, bo pieniądze mi z dnia na dzień uciekają, nie wysyłam ani jednego SMSa, nie dzwonię, dostałem wczoraj doładowanie 10 zł i miałem 6 zł na koncie, dzisiaj rano patrzę i mam już 3.7 zł. I to już od dłuższego czasu tak jest, nawet z GPRS nie korzystam.

Jeżeli nic nie wysyłałeś to reklamuj, jeżeli jednak coś wysłałeś to kupa, bo jeżeli aktywujesz usługę i nie dezaktywujesz jej (wysłaniem sms-a) to jest ona automatycznie przedłużana, ja tak miałem z Mundial MMS, na początku było za free, potem przespałem możliwośc odmówienia usługi (jakaś godzina) po czym przyszedł MMS oznajmujący przedłużenie oferty i 5 zł mniej w portfelu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi