bazi Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Ponoc nie wiem na ile to pewn informacja ceny ramu w USA na gieldzie mowie o DDR2 spadły pod koniec tamtego tyg o 15% wiec jest swzansa ze ta tendencja sie utrzyma. A zainteresowanych jak zwykle koścmi z usa zapraszam do siebie ale gdzies dopieor pod koniec nastepnego tyg. Bazi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) poniewaz ceny pamięci są wysokie to mam pytanie: prawdopodobnie będę składał nowego kompa na E6400, mam okazję kupić kość 1GB DDR2 totalny noname 533MHz za 240zł to czy warto tymczasowo wsadzić taką pamięc a jak te lepsze wrocą do normalnej ceny to wtedy wymienić ? BTW http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=67...0&endtime=0 Edytowane 2 Października 2006 przez gmfriend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Nie szkoda pieniedzy lepiej dołożyć i zacząć się cieszyć odrazu całością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 poniewaz ceny pamięci są wysokie to mam pytanie: prawdopodobnie będę składał nowego kompa na E6400, mam okazję kupić kość 1GB DDR2 totalny noname 533MHz za 240zł to czy warto tymczasowo wsadzić taką pamięc a jak te lepsze wrocą do normalnej ceny to wtedy wymienić ? BTW http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=67...0&endtime=0 Jesli ci sie nie spieszy poczekaj 2 tyg sytuacja pownna sie unormowac a jesli chcesz robic OC to chyba potzrebujesz czegos innego niz noname. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) Ja mam nadzieje że to pewne że RAM-y spadną bo w przyszłym tygodniu kupuje zestawik z Intel Core 2 duo i byłoby fajnie gdyby spadły ceny nawet o 50 złotych :lol: Edytowane 4 Października 2006 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 poniewaz ceny pamięci są wysokie to mam pytanie: prawdopodobnie będę składał nowego kompa na E6400, mam okazję kupić kość 1GB DDR2 totalny noname 533MHz za 240zł to czy warto tymczasowo wsadzić taką pamięc a jak te lepsze wrocą do normalnej ceny to wtedy wymienić ? BTW http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=67...0&endtime=0 Jeśli docelowo chcesz mieć 2x1GB dobrych pamięci, teraz ciebie nie stać, a czekać nie możesz, to bierz ją śmiało, stracisz o wiele mniej ją sprzedając niż wywalając teraz furę kasy na pożądne kostki. Ponieważ padła mi stara płyta na s.A byłem zmuszony tydzień temu zmieniać kompa i dorwałem jakąś tam tanią kostkę apacer i powiem że nawet jest OK szkoda tylko że do oc w sygnaturce muszę już ją dokarmiać 2,0V :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Ja mam nadzieje że to pewne że RAM-y spadną bo w przyszłym tygodniu kupuje zestawik z Intel Core 2 duo i byłoby fajnie gdyby spadły ceny nawet o 50 złotych :lol: sledze ceny w niemczech i jakos nie zapowiada się na spadki, ten 1GB DDR2 533 za 240zł kusi zwłaszcza ze jest na stanie w normalnym sklepie z pełną gwarancją, kupie dwie takie kosci za 480zł i mam 2 GB a najtansze podobne to wydatek=650zł goodramy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Ceny pamieci powoli ale w doł!! http://www.heise.de/preisvergleich/?phist=199960 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Ano w dół nawet ceny w sklepach Ram są o 10-20 zeta niższe :wink: ale do czasu bo na święta podrożeje. Ja jutro kupuje Kingstona lub Patriot 1Gb 667 mhz za 530 zeta a niedawno były za 550 zeta Edytowane 19 Października 2006 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chr1st Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 cos sie ruszylo w temacie, widze ze cenki powoli ida w dol. pod koniec listopada, zanim przedswiatecznie znow skocza, moze bedzie cos mozna nabyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Z dnia na dzien lecą w doł wczoraj 370zł DDR2 533 1GB goodram dzisiaj 360zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Jedne lecą, drugie drożeją :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 W dół leci badziewie z marnym potencjałem OC. Dobre memki niestety stoją wysoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 No wlasnie ja tez strasznie sie zdziwilem dlaczego pamieci tak podrozaly. Pamietam, ze przy wejsciu DDR2 na rynek pamieci te chodzily ok. 150 zl i 400 byly bardzo tanie a tu takie rozczarowanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blokers Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 łączę się z wami w bulu. wczoraj padła mi jedna kostka moich patriotów. 2 miechy śmigały aż do wczoraj. dzis do komputronika je oddaje. zobaczymy co będzie dalej. kupilem je za 560zeta na poczatku wrzesnia. tera stoja 660 po spadku z grubo ponad 700zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...