guru Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Witam ! Pytanie jak w temacie. Konfiguracja to : -Pentium III 400 Mhz -64 Mb Ram -S3 Virge 2Mb -Windows 98se Co ew nalezy zrobic zeby dalo sie filmy obejrzec.Jakis program do czyszczenia syfu w windzie ? Dzieki za odp ,Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ciezko moze byc ze wzgledu na karte Do DVD zalecali proca P3 500MHz no i ze 128MB ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Procesor moze sie czasem pocic przy 'div-xach'. Wskazana rowniez zmiana grafiki - jakas Rivka TNT lub stary Matrox bylyby idealne. btw. Jon co z faq ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 wystarczy zmienic grafe i bedzie smigalo... mi chodzily filmy dvd i divx na celinie 500mhz, 64ram, riva tnt2 32mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Tak jak pisal kolega wyżej. Zmiana grafiki wystarczy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 -Pentium III 400 Mhz To wogole istnialy takie zdawalo mi sie ze P3 zaczynalo sie od 450 ;) Co do kompa IMO powinno pojsc ;) U mnei na lapu P3450 i grafika Ati 8MB wszystko pieknie ;) A jak bedzie sie ciac ty wymiana grafy na jakas rive ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Na starym kompie ( celeron 333mhz 32 mb ram i voodoo 16 mb ) filmy piknie chodziły . Ani jeden się nie zacinał , i nawet divix , chodził :D Z wystawki dorwiesz rive 64 mb za 20 zł . Zapraszam do IKEA POLSKA ( czacz ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasinos Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Filmy beda chodzić, gorzej z wydajnością. Dźwięk będzie wczesniej od obrazu. Ja tak miałem na P2 433, Voodoo 3, 128MB ram. Win 98, czy XP bez różnicy. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Duza role odgrywa mobo jesli jest na tyle wydajne no na pewno beda smigac nawet na 300 no i oczywiscie do tego jakas grafa i odpowiednie kodeki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Mi się czasem rozjeżdzam , ale znalazłęm kodek i przestał . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ja męczę divx'y na PII 350MHz, 64 MB ram i grafie 3D Rage Pro 16 MB, ale na pokładzie mam linuksa bo na winshita do tego sprzętu mnie nie stać i raczej by mulił :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Filmy beda chodzić, gorzej z wydajnością. Dźwięk będzie wczesniej od obrazu. Ja tak miałem na P2 433, Voodoo 3, 128MB ram. Win 98, czy XP bez różnicy. :/ Wszystko zalezy od kodekow.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) ok dzieki za odp ,spobuje wyrwac jakies gf2mx za 30zl tylko musze sprawdzic najpierw czy to cos da ta grafa zeby nie okazalao sie ze i z grafa nie da rady :) pozdrawiam edit : hehe zauwazylem ze mam % :) czy one kiedys znikaja ? czy to juz tak na zawsze sa?? Edytowane 1 Września 2006 przez guru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Najlepsza grafa bo I BX 440 jesli twoje mobo jest na niej oparte to wlasnie Voodoo 3. Chip był własnie projetkowany pod tym katem. I co w wydajnosci ztez sie przeklądało bo kumpel miał P2 266 i Bx-a a ja 350 i VIA693 i u niego było wiecej klatek w Q3 i wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...