KamilM Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Witam. Mam AMD FX60 @ 2.6Ghz. Pytanie, którym odczytem sugerować się, bo Everest pokazuje: Procesor: 32 stopnie Procesor nr1 / rdzeń 1: 37 stopni Procesor nr1 / rdzeń 2: 41 stopni Wsio na Freezerze 64 Pro. Czy te 32 stopnie to jakaś średnia czy jak? Jeszcze spróbowałem sprawdzić nowego SpeedFana i: 1. Temp2 (czyli zawsze to pokazywało temp. CPU na jednordzeniowych) wynosi 32 stopnie 2. SpeedFan jeszcze pokazuje tutaj mi Core: 41 stopni. WTF? Którym odczytem się sugerować? Sorry, ale pierwszy raz mam dwujajowca w kompie i stąd te pytanie. Z góry thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 32 to musi odczyt z czujnika płyty a reszta to z rdzeni ja tam sie nieznam / to po co się odzywam ? hmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Hmmm sprawdz temperature programem CoreTemp wydaje mi sie ze jest dokładniejszy w pomiarach od Everesta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...