Skocz do zawartości
adudziu

Laptop Dla Studenta

Rekomendowane odpowiedzi

Ten Asus ma kiepską zintegrowaną grafikę SIS - oprócz tego tylko 256 ramu - trzeba by dołożyć jeszcze raz tyle no i nie ma systemu operacyjnego - jego główna zaleta to dosyć szybki procek.

Na Twoim miejscu wziąłbym coś na intelu np to http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/1440/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, uspokojcie sie... adudziu, nie zwazaj na karte graficzna. Jesli twoim bedziesz uzywac tylko windowsa oraz nie bedziesz grac w zadne gry, to idealnym wyborem bedzie dla Ciebie laptop z duza iloscia pamieci, szybkim procesorem, lecz slaba karta graficzna. Wiekszosc ludzi tutaj piszacych to maniakalni gracze, ktorzy 'musza' miec nawet w laptopie szybka karte graficzna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, uspokojcie sie... adudziu, nie zwazaj na karte graficzna. Jesli twoim bedziesz uzywac tylko windowsa oraz nie bedziesz grac w zadne gry, to idealnym wyborem bedzie dla Ciebie laptop z duza iloscia pamieci, szybkim procesorem, lecz slaba karta graficzna. Wiekszosc ludzi tutaj piszacych to maniakalni gracze, ktorzy 'musza' miec nawet w laptopie szybka karte graficzna.

dobrze gada :]

jesli chodzi o laptopiki to rowniez wybieralbym z oferty Asus'a (konfig to juz zalezy od kasiory :] ) bardzo milutkie i pewne laptopiki ,a co wazniejsze nie ma problemow z serwisem, czego nie zawsze mozna powiedziec o Acerach mimo pozornie "ciekawszej" cenie

tak wiec ja polecam Asusa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://notebooki.pl/notebook/pokaz-od-skapiec/1675/

A na tym asusie bedzie chodzic photoshop i jakies inne programy tego typu????

a jestes bardzo cierpliwy ? :]]

jak chcesz sie bawic fotoszopa to ja bym polecal sie zaopatrzyc w laptopa z 1GB ramcu i w miare szybkim procem, ale w 2k pln to sie raczej niezmiescisz

tak czy siak 512mb ramcu to juz jest minimum jakie powinno sie wkladac do kompa, jesli myslisz o w miare przyjemnej pracy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jestes bardzo cierpliwy ? :]]

heee może bardo cierpliwy nie jestem ale bawiłem sie juz photoshopem na kompie stacjonarnym...

Więc min. 512ram. procesor AMD Sempron 3300+ tylko jeszcze jaka karta grafiki (ta z asusa może byc czy za słaba ona jest.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi