adudziu Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam. Jakiego polecacie laptopa dla studenta informatyki. Chodzi mi o to żeby chodziły na nim programy typu photoshop, programy do programowania. Laptop ma kosztować do 2,300zł. Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez adudziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) starczy ci jakis sempron / 512mb ramu + dysk 40-80gb. reszta to juz w miare mozliwosci (kasy) poszukaj na allegro. Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adudziu Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A jaką firme polecacie???/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ja polecam dell'a, chociaz nie wiem czy kupisz cos takiego w tej cenie. poszukaj na forum jest duzo tematow laptop do 2600, do 3tys zl. napewno znajdziesz tam jakies cenne informacje dla siebie. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myslook Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 http://www.mobilworld.pl/produkt/travelmate_2428nawxmi.php bierz to i sie nie zastanawiaj ... centirno za ta kase nigdzie indziej nie dostaniesz :D pozdrawiam http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3094 tutaj teścik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adudziu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 http://notebooki.pl/notebook/pokaz-od-skapiec/1675/ a o tym co sadzicie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin 30 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ten Asus ma kiepską zintegrowaną grafikę SIS - oprócz tego tylko 256 ramu - trzeba by dołożyć jeszcze raz tyle no i nie ma systemu operacyjnego - jego główna zaleta to dosyć szybki procek. Na Twoim miejscu wziąłbym coś na intelu np to http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/1440/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myslook Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 hmm ... gdyby nie SIS :/ było by dobsh ... ale naprawde pomysl o tym acerze którego Ci 2 posty wyzej zaproponowałem ... boo za ta kaske bedzie najwydajniejszy z nich wszystkich ... centrino too centriono ... aa sempron i celeron too pólka nizej ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ludzie, uspokojcie sie... adudziu, nie zwazaj na karte graficzna. Jesli twoim bedziesz uzywac tylko windowsa oraz nie bedziesz grac w zadne gry, to idealnym wyborem bedzie dla Ciebie laptop z duza iloscia pamieci, szybkim procesorem, lecz slaba karta graficzna. Wiekszosc ludzi tutaj piszacych to maniakalni gracze, ktorzy 'musza' miec nawet w laptopie szybka karte graficzna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ludzie, uspokojcie sie... adudziu, nie zwazaj na karte graficzna. Jesli twoim bedziesz uzywac tylko windowsa oraz nie bedziesz grac w zadne gry, to idealnym wyborem bedzie dla Ciebie laptop z duza iloscia pamieci, szybkim procesorem, lecz slaba karta graficzna. Wiekszosc ludzi tutaj piszacych to maniakalni gracze, ktorzy 'musza' miec nawet w laptopie szybka karte graficzna. dobrze gada :] jesli chodzi o laptopiki to rowniez wybieralbym z oferty Asus'a (konfig to juz zalezy od kasiory :] ) bardzo milutkie i pewne laptopiki ,a co wazniejsze nie ma problemow z serwisem, czego nie zawsze mozna powiedziec o Acerach mimo pozornie "ciekawszej" cenie tak wiec ja polecam Asusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 posłuchaj VIPa bo ja go kiedyś nie posłuchałem i musiałem się bujać z Acerem :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tex Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Wiekszosc ludzi tutaj piszacych to maniakalni gracze, ktorzy 'musza' miec nawet w laptopie szybka karte graficzna.Coś w tym stwierdzeniu jest.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 posłuchaj VIPa bo ja go kiedyś nie posłuchałem i musiałem się bujać z Acerem :-| :D :D :D :D :D a mowilem B-) ...trza sluchac wujka Vipka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adudziu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) http://notebooki.pl/notebook/pokaz-od-skapiec/1675/ Na tym asusie bedzie chodzic photoshop i jakies inne programy tego typu???? Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez adudziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 http://notebooki.pl/notebook/pokaz-od-skapiec/1675/ A na tym asusie bedzie chodzic photoshop i jakies inne programy tego typu???? a jestes bardzo cierpliwy ? :]] jak chcesz sie bawic fotoszopa to ja bym polecal sie zaopatrzyc w laptopa z 1GB ramcu i w miare szybkim procem, ale w 2k pln to sie raczej niezmiescisz tak czy siak 512mb ramcu to juz jest minimum jakie powinno sie wkladac do kompa, jesli myslisz o w miare przyjemnej pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adudziu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 a jestes bardzo cierpliwy ? :]] heee może bardo cierpliwy nie jestem ale bawiłem sie juz photoshopem na kompie stacjonarnym... Więc min. 512ram. procesor AMD Sempron 3300+ tylko jeszcze jaka karta grafiki (ta z asusa może byc czy za słaba ona jest.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 grafa styknie byle duzo ramcu bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) uzywany HP NC6000 lub NC8000 w tej cenie nie ma lepszego sprzetu! przetestowalem w tej cenie spora ilosc lapikow i zawsze wracam do tej serii HP - poprostu rewelacja! Edytowane 1 Września 2006 przez lukas-comp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...