lucasdzw Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Mam pytanie czy mogę połaczyc dany profil urzytkownika z profilem sprzetu, gdyz chciałem odłączyć sie ciówkę bratu, aby nie kozsytał mi z netu, poo zalogowaniu siena swoje konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Profil sprzętowy wybierasz zanim wybierzesz użytkownika oraz zanim zostaną załadowane sterowniki i konfiguracja systemu Użytkownika wybierasz już po załadowaniu sterowników i konfiguracji systemu Jak chcesz to ze sobą połączyć ? Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Brat nie chce sie na neta zrzucac jak moj?:D ja mam postawione 2 systemy :) na c: Xp dla niego i na e: dla mnie :) i nie ma wtedy problemow z zarzadzaniem systemem czy to padem windy spowodowanym gupim bratem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasdzw Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Jak chcesz to ze sobą połączyć ?Oki to jak się nie da połączyc to co mam ustwić w windowsie, aby tylko administrator mógł kożytać z netu, z sieciówki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...