zajaczek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam mam problem z ta nagrywarka, dokladnie chodzi mi o plytki rw, w nero bufor skacze jak nienormalny, a w alkoholu plytka rw wypalana jest max.2,4X choc pisze zapis z predkoscia 4.0X, system ma tydzien, instalowalem rozne wersje nero,alkohola. i nie wiem w czym tkwi problem, napewno nie w sprzecie bo mam jeszcze jedna nagrywarke tylko ze liteona i wypala bez problemu rw 4.0x pozdrawiam plytki tez sa dobre:verbatim TDK Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez zajaczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Po pierwsze byś nie umieszczał screnna na którym czarno na białym widać że wypalasz pirata na XBOX'a. Być może nagrywarka nie rozpoznaje prawidłwo tej dvd-rw i dobiera najbezpieczniejszą prędkość. W graj new bios! (v1.01) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Robie sobie kopie bezpieczenstwa a katalog przez przypadek taki wybralem -_- mam jeszcze nagrywarke liteona ktora idzie na serwis ale ona mi wypala normalnie te rw czyli 4X tak jak jest na nich napisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Robie sobie kopie bezpieczenstwa a katalog przez przypadek taki wybralem -_- mam jeszcze nagrywarke liteona ktora idzie na serwis ale ona mi wypala normalnie te rw czyli 4X tak jak jest na nich napisane Tak, jasne <_< I co z tego że masz LiteOn'a? Problem dotyczy chyba LG, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Dobra robie flasha i co.. wyswietla mi sie ze nie ten model TARGET MODEL NOT FUND:) a przeciez tylko jeden jest na www.lge.pl co robie nie tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Dobra robie flasha i co.. wyswietla mi sie ze nie ten model TARGET MODEL NOT FUND:) a przeciez tylko jeden jest na www.lge.pl co robie nie tak?? A jesteś pewny że to GSA H20L? Ja robiłem i jakoś problemu nie było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 tak ejstem pewny pozatym widac to na screenie:) pozdrawiam.. i czekam na odpowiedz a wiec tak wkoncu poszlo zrobil sie flash, reset kompa i co nagrywa plyte normalnie wielkie podziekowanie dla [RONIN] pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...