cwiartek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Witam zakupilem plyte Gigabyte DQ6 a teraz rozgladam sie za pamiecia. Interesuje mnie 2x1 GB 800Mhz ale slyszalem ze niektore pamieci nie bardzo chca chodzic z ta plyta. Jakie pamieci mozecie polecic do tej plyty zeby bez problemu chodzily w cenie do 1000zl a i nie interesuje mnie zbytnio o/c sprzet bedzie dzialal na fabrycznych ustawieniach no moze jakis nie za duzy o/c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam zakupilem plyte Gigabyte DQ6 a teraz rozgladam sie za pamiecia. Interesuje mnie 2x1 GB 800Mhz ale slyszalem ze niektore pamieci nie bardzo chca chodzic z ta plyta. Jakie pamieci mozecie polecic do tej plyty zeby bez problemu chodzily w cenie do 1000zl a i nie interesuje mnie zbytnio o/c sprzet bedzie dzialal na fabrycznych ustawieniach no moze jakis nie za duzy o/c. Patriot 800LLK, z nimi ten chipset nie robi problemów a i kopa podobno daje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwiartek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 takie beda ok http://www.allegro.pl/item122928065_patrio...a_szybkie_.html ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...