muszka15 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Chcialem zainstalowac drivery nvidii w suse 10.1.Słyszałem że można je zainstalować całkowicie w trybie graficznym za pomoca YaST.Pytanie brzmi jak to zrobić??Jestem poczatkujacym wiec byłbym wdfzięczny za dokladny opis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Znasz takie sprytne urządzenie jak google? Podpowiem : www.google.pl . Tam znajdziesz wszystko co jest Ci potrzebne. http://www.susek.info/suse.php/content/view/340/40/ Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s-h-a-q Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Jestem poczatkujacym wiec zlap sie za google i jak nie chcesz byc zawsze poczatkujacy to poszukaj ambitniejszego rozwiazana niz yast :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...