DeMaster14 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 :blink: Mam taki problem. Ni chol..y nie moge zainstalowac Neostrady (Modem Sagem) na Mandrivie 2006. Przeczytałem już wszystko na google co sie da i :mur: .Mógłby ktoś napisać mały poradnik dla linux'owego n00ba(najlepiej po chłopsku)? :mur: Proszę o wyrozumiałość :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 http://forum.mandriva.pl/viewforum.php?f=14 tutaj masz wszystko elegancko opisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Ja mialem cos podobnego gdy zaczalem bawic sie Mandriv-a. Co chwila reinstalowalem Linuxa, pomimo dokladnego czytania poradnikow na Polskich forach Linuksowych nie moglem zainstalowac neo (tez sagem). W koncu doszedlem do przyczyny problemu. Okazalo sie, ze przyczyna tkwila w tym, iz w momencie instalacji Linuxa mialem podlaczonego sagema do gniazda usb. Odpialem modem od kompa, zainstalowalem na nowo Mandrive i modem podpialem dopiero gdy zabieralem sie za instalacje neo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s-h-a-q Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 na wszelkie problemy z mandriva jest jeden problem - zmienic system... mandriva jest bardzo "problemotworcza"... potrzebujesz czegos latwego i wygodnego - ubuntu lub aurox (ma wbudowane narzedzia do neo) potrzebujesz czegos na czym mozna w 100% polegac - slackware, debian, freebsd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMaster14 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ja mialem cos podobnego gdy zaczalem bawic sie Mandriv-a. Co chwila reinstalowalem Linuxa, pomimo dokladnego czytania poradnikow na Polskich forach Linuksowych nie moglem zainstalowac neo (tez sagem). W koncu doszedlem do przyczyny problemu. Okazalo sie, ze przyczyna tkwila w tym, iz w momencie instalacji Linuxa mialem podlaczonego sagema do gniazda usb. Odpialem modem od kompa, zainstalowalem na nowo Mandrive i modem podpialem dopiero gdy zabieralem sie za instalacje neo. Mozesz napisac krok po kroku jak zainstalowales neo na mandrivie albo zazucic jakis poradnik z ktorego korzystales? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Okazalo sie, ze przyczyna tkwila w tym, iz w momencie instalacji Linuxa mialem podlaczonego sagema do gniazda usb. Odpialem modem od kompa, zainstalowalem na nowo Mandrive i modem podpialem dopiero gdy zabieralem sie za instalacje neo. DeMajster14, jesteś pewien, że nie masz problemów z czytaniem ze zrozumieniem? Co do instalacji zobacz mój post z 30 sierpnia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...