topek@GC.pl Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Dzieki, zamowienie zlozone :D Mam nadzieje, ze go nie anuluja ze wzgledu na brak towaru, jak to zrobili w poprzednim sklepie -.-Jesli przeczytales calosc, to wiesz ze w Siriusie nalezy raczej dzwonic ;) W kazdym razie maja na tyle nagmatwane ze zawsze przy okazji jak dzwonilem o cos pytac [wroclaw] to sprawdzali u siebie w centrali na magazynie co jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Jesli przeczytales calosc, to wiesz ze w Siriusie nalezy raczej dzwonic ;) W kazdym razie maja na tyle nagmatwane ze zawsze przy okazji jak dzwonilem o cos pytac [wroclaw] to sprawdzali u siebie w centrali na magazynie co jest...Nieczytalem calego, bo od powrotu mam tyle na glowie, ze chyba nic jeszcze nie zrobilem do konca :P Jutro zadzwonie, dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Nie no załamka ;/ Posłuchajcie- nigdzie nie ma EPoXa, a za Infinity z SLI wolaja 400 zł :o Co jeszcze możecie poradzić do dobrego o/c z SLI poniżej 400 zł? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 no widzisz, a na AM2 mialbys: dfi - 360zl a64 3000+ (skoro ma byc OC to po co wyzszy model?) + 260zl 1gb goodramow - 420zl za pro, albo znalezc 667MHz na micronach d9 - 300zl DDR2 @ 1000MHz 4-4-4-x nie jest wcale takie slabe.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 @tomos Znajdź mi DFi Infinity Am2 w sklepie... Parę dni temu szukałem (kumpel chce coś na AM2) i nigdzie nie było tej płyty... @Drumah zobacz w siriusie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Do Siriusa juz 2 razy dzwonilem- nie maja. Do o/c wyzszy model procesora ze wzgledu na mnoznik. DDR 500 @ 2-2-2-5 tez nie sa zle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...