add_ryan Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Dzieje się to od niedawna...Mianowicie, często system można było odpalić za 3,4 razem. Potem zaczęły wyskakiwać BSODy, lub informacje o braku pliku (różnych). Pomyślałem - pada dysk! HDD Regenerator nie znalazł bad'a. Więc wgrywam ci ja system i w momencie przejścia w tryb graficzny (czyli instalowanie...słynne 39 min do końca inst.) resetuje się i tak od nowa. Zasilacze zmieniałem, pamięci wyciągałem, przekładałem, karta tylko integra (6800 leży i Audigy też). Zmieniałem różne konfiguracje kontrolerów IDE. Bios wgrałem starszy (o jeden)...i DALEJ TO SAMO!!! Macie jakieś pomysły...pytania(może wszystkiego nie napisałem)?.. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 hmmmm mobo całe kondensatory bios do najnoszego gniazdko uziemionje jakie napiecia ATX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Kompik sie przegrzewa lub zdecydowanie za slaby zasilacz dla tego configu. Czesta przypadlosc barebone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
add_ryan Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zasilacz to Chief 420...)napięcia spokojnie w normie) kondziory całe, temperatury zimowe :wink: .Dalej nic... Najgorsza jest ta niewiedza! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 moze tasma od hdd ? sprawdzales ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...