GuC!o^ Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Dzień dobry ! Od razu zaznacze że, nie siedze w temacie komórek zbyt dobrze (ograniczam się jedynie do obsługi) więc z góry wybaczcie mi moje wydające się proste pytanie. Szukałem na Internecie informacji ale one dotyczyły jedynie komóreczek na abonamencik. Tak więc od wczoraj mam problem z kartą SIM. Telefon wyświetla że, karta nie jest zarejestrowana\ nie udana próba rejestracji. Nie moge nigdzie dzwonić a tym bardziej nikt do mnie. Nie jest to wina telefonu ponieważ to samo się dzieje w innych aparatach. Karta jest dość stara, ma 2 lata. (więc jest jeszcze logo IDEI). Nie mam pojęcia z jakiej racji została zablokowana. Tydzień temu doładowałem ją za 50zł więc miałem jeszcze czas na kolejne doładowanie. Czy jest jakiś sposób na odzyskanie tej karty ? Numer mam ten dość długo, mase ludzi go zna, i teraz ciężko by mi go było zmienić na inny. A do tego szkoda mi 70zł na koncie :mad: . Starterek oczywiście kupiony legalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Idź do Orange i oni Ci tam powinni dać nową karte SIM z twoim starym numerem po prostu karty SIM nie są wieczne. Kasa Ci nie przepadnie po prostu się do nich przejdź i jeszcze dziś będziesz mógł spokojnie dzwonić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Tak więc byłem dzisiaj w salonie Orange i miły, łysy pan powiedział mi że, wymieni mi karte SIM za darmo, tylko wpierw musze zarejestrować się na Orange.pl podając swój numer telefonu. Problem w tym że, hasło potwierdzające wysyłane jest sms'em :mad: . Czyż nie paradoks ? Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Dobrze że wogóle chcą wymienić :) idź tam jutro i powiedz że nie możesz tego zrobić i niech zrobią to na miejscu :) na pewno się uda najlepiej pójdź do jakieś innej placówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Niestety muszę iść do tej samej placówki ponieważ tylko w niej takie rzeczy robią. ;) Ale jutro pójde i zobacze co mi miły pan powie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Pewnie wszystko pójdzie bez problemowo :) i w pare minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...