mimuszek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 witam przesiadam sie z X2 3800 na C2Duo i mam takie pytanie: posiadam pamieci Patriot 2x1GB LLK 667 CL4 czy jest sens zmieniac na jakies 800MHz ??? czy nie ma sensu ??? te Patrioty i tak chodzily bez problemow na 800 tyle ze 5 timingi Plyte ma zamiar kupic Asusa P5BDeluxe i C2D 6300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 1. Po co sie przesiadzasz ? :) ja wole tam Athlonika :) 2. Nie ma sensu zmieniac ramów :) To dobre kostki :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimuszek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 przesiadam sie bo do tego co robie - duzo przerobek filmow na dvd, chrzciny, wesela te sprawy heh C2D w canopusie pokazuje pazurki widzialem u kumpla na lekko podkreconym 6600 i szczena mi opadla. u mnie czas to pieniadz i wydane pieniazki sie zwroca. cieszy mnie ze pamieci nie musze zmieniac, bo niedawno kupione i faktycznie sa swietne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...