Sens Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam! Mam Monitor LCD samsung SyncMaster 930B 19" i karte graficzna Sapphire Radeon 9600XT. Z tyłu monitora sa dwa wyjscia obrazu na DVI i to zwykłe niebieskie. Wraz z monitorem dostalem kabel pod to niebieskie zlacze i tak jest podlaczony monitor. Czy jezeli kupie kabel DVI i podlacze go do monitora i do karty ( kazde do DVI) to czy odczuje jakas róznice? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 dołączam się do pytania, mam ten sam dylemat :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Tak zauwazycie.DVI jest zlonczem cyfrowym a te niebieskie D-sub to analog.Jak podlaczycie przez DVI sygnal nie bedzie juz tlumaczony cyfra-analog tylko bezposrednio poleci bez utraty na jakosci jak to ma miejsce teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Czy dzieki temu będzie mniej widoczny efekt smużenia? Bo u mnie czas reakcji matrycy wynosi 25ms i jest to troche widoczne. Czy dzieki podłączeniu pod DVI będzie to mniej widoczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 ja tam mam 8ms wiec mi to nie robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Czy dzieki temu będzie mniej widoczny efekt smużenia? Bo u mnie czas reakcji matrycy wynosi 25ms i jest to troche widoczne. Czy dzieki podłączeniu pod DVI będzie to mniej widoczne? Tu ci nic DVI niepomoze taka masz matryce i koniec 25ms to padaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...