Neo_x Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Siema......... tak wlasnie wlaczylem sobie TV a tu mi zaraz wyskakuje....... "Witam... tu Krysia Czubowna....... isdn jest najlepszym rozwiazaniem dla domu........ bla bla bla....... i ze wychodzi taniej niz zalozenie drugiej lini telefonicznej .... a pozatym jest szybszy dostep do internetu i jest bardzej oplacalne niz stale lacze bla bla bla " buehehehehehehehehehe myslalem ze padne ze smiechu z krzesla!! Boze!! glupota TPSA nie zna granic :lol: :lol: :lol: tak jak ta wczesniejsza reklama o dostepnie do internetu przez modem buehehehehehehe :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 ot chwyty dla ciemniakow :) to tak jak w sklepach komputerowych jak ktos nie ma pojecia o sprzecie to zawsze jakies gowno mu wcisna z tpsa jest tak samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Wiem ja to z tydzien temu widzialem. A to bylo tak. Siedze sobie przy kompie, na tweaku bo sie tak trafilo akurat, nom i Czubówna zaczyna nawijac o ISDN, to ja do TV looknac co i jak. Jak zaczela mowic ze z uzyciem 2óch zamiast 1ego kanału jest 2x szybszy i nic za wykorzystanie 2giego sie nie placi to mało zawału ze smiechu nie dostałem, niedosc ze tani ISDN to bardzo szybki, szybszy nawet od SDI, nom taka wode leja ze buhahahahahahahahahahaha LOL LOL LOL Do teraz nie chce mi sie wierzyc ze to takie szybkie jest LOL, jeszcze parents mowilem ze to sciema jak nigdy, na szczęcie uwierzyli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 a co myślicie że po emisji tej reklamy nie będa mieli klientów ?!?! :roll: oczywiście że bedą chetni przecierz nie wszyscy się znają tak jak my tu na forum :wink: dlatego oni tą reklame kierują do osób co się wogóle nie znają a ich jest o wiele więcej niż tych co się znają :D :D :D więc reklama zrobi swoje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 tepsa zeruje na niewiedzy swoich klientow jak tylko mogą i to ejszcze w taki perfidny spoob bleeeeeeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Co za idioci robia te reklamy!! A co gorsza okłamuja ludzi !! qrwa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 na chapaja se klijentow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 proponuje akcje ogolnorajowa, ci goscie z tpsa, jedza co dzien w upatrzonych barach o podobnej godzinie. Proponuje umowmy sie i w ten sam dzien jak beda jedli poprzebijac im opony w samochodach, nie jest to duzo, ale jak to zrobimy w jeden dzien to ich straty beda kolosalne. I zeby nie bylo ze Janosik, to za ich klamstwa w zywe oczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 A pozniej kase wezma od nas bo np. podwyzsza oplate za min rozmowy albo ryczałt podwyzsza i tyle bvedzie z tego przebijania opon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 A pozniej kase wezma od nas bo np. podwyzsza oplate za min rozmowy albo ryczałt podwyzsza i tyle bvedzie z tego przebijania oponmnie to wali bo przechodze na innego operatora i wam tez radze to samo zrobic. A tak przy okazji proponuje to robic co miesiac w blizej nieustalonym dniu - tak zeby sie nie kapneli, no i po 2 miesiacach przerwa na pol roku a pozniej to samo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 buiahahahahhaha isdn mhaaa tani?? mhaaaa dobre :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 jakis czas temu kuzyn moj osobisty ktorego oboje rodzice robia w TelePsie (maja w h** darmowych jednostek) po miesiacu uzytkowania ISDN dostal rachunek ~600zl :lol: :lol: takze kocham nasza tpsa jej reklamy i ceny :P :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 jezus maria ja tez to widziałem :lol: :lol: .Tą są takie barany i debile jakich świat nie widział .Pieprzą ze taniej wychodzi niz stałe łącze i jest szybsze .<span style="color:red;">[ciach!]</span>a co za pojeby .Powieśić ich normalnie, te rekalmy mnie dobijaja i chańbią nas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Tak. Napewno znajdą klientów. Tak jak Celerony 1,7 nazywane przez niektóre sklepy "Pentium - 1,7Ghz" (spotkałem sie z taką ściemą)... No i tak jak GeForce4 (420,440,460) - najnowsze Ge Force, bo 4... (tak niektórzy rok temu myśleli) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 TPSA TO LUDZKA RZECZ POGADAĆ WERSJA ZMIENIONA: TPSA TO LUDZKA RZECZ OKRADAĆ proponuje aby zastosować reklamę nr.2:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 "Teraz mogę do oporu siedzieć w internecie" - ciekawe czy na kost rodziców czy tpsa?? Bo ryczałtów nie mają tylko te zasrane pakiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Tak. Napewno znajdą klientów. Tak jak Celerony 1,7 nazywane przez niektóre sklepy "Pentium - 1,7Ghz" (spotkałem sie z taką ściemą)... No i tak jak GeForce4 (420,440,460) - najnowsze Ge Force, bo 4... (tak niektórzy rok temu myśleli) Ja pamietam jakkolesie na reklamach pisali super szybki sprzet: Pentium II Celeron hmmmm tesh to bylo ciekawe.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 reklama moze i debilna ale co z tego , nabiora sie na nia setki ( jusz sie nabrali , we wtorek instalowlam 2 modmey isdn z pakietami 30 ) , tlumaczylem ale nie przekonasz ludzi ktorzy wierza w taka reklame ( heh szkoda ze nie slyszeliscie rozmowy 2 pan tak troche po 40 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 "Teraz mogę do oporu siedzieć w internecie" - ciekawe czy na kost rodziców czy tpsa?? Bo ryczałtów nie mają tylko te zasrane pakietypewnie bedzie siedzial do oporu do pierwszego rachunku :lol: reklama moze i debilna ale co z tego , nabiora sie na nia setki ( jusz sie nabrali , we wtorek instalowlam 2 modmey isdn z pakietami 30 ) , tlumaczylem ale nie przekonasz ludzi ktorzy wierza w taka reklame ( heh szkoda ze nie slyszeliscie rozmowy 2 pan tak troche po 40 )"rekalama reklama pranie mozgu juz od rana" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojoro Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Przecież w tej reklamie nie ma żadnego kłamstwa. Korzystanie z ISDN jako łącza do internetu jest oczywiście w naszym kraju tańsze niż korzystanie se stałego łącza np. 100Mb ;) Nie ma też kłamstwa w tym, że dualISDN jest szybsze od SDI (128/115kbps) :) Tak więc w świetle prawa nie można ich o nic oskarżyć. Podobnie jest w różnego rodzaju umowach, gdzie najistotniesze elementy są napisane na samym końcu małą czcionką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Stare a poziom dla idiotow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 buhahahaha... LOL jak widziałem tą reklamę to umkneła mi jedna rzecz... ile kosztuje abonament i wogóle opłaty za połączenie... "... wychodzi taniej niż stałe łącze..." LOL buhahahaha... widać typowa polska ciemna rodzina :lol: buhahahahahahahaha... ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 ale to nic, bardziej mi sie podobala reklama ze specjalista z FRANCJI!!! :-) o polaczeniach modemowych cyt. "no coz koszty sa wysokie, ale coz to za technika, teraz np. urodzila mi sie coreczka i moge zdjecie dostac do siebie tutaj przez INTERNET!!! nie poczta, nie musze czekac bo trwa to chwile prwada ze wspaniale?" coz TOŻTO WYNALAZEK NA MIARE 21 WIEKU!!!! i wart kazdych pieniedzy!! LUDZIE CO Z TEGO ZE NEO KOSZTUJE pONAD 200 na miech co z tego ze TPSA NALEZY DO NAJDROZSZYCH I NAJBARDZIEJ GOWnIANYCH W EUROPIE TOZTO TECHNIKA KTOREJ NIE ZNA NIKT!!!! :-) INTERNET!!!!!!!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>a , co za pajac :-) parodia jakas. A ludzie to łapią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 A ludzie to łapią. łapią, bo są nie świadomi, czy widzał ktoś reklame innego dostawcy niż tpsa? bo ja niebardzo. nie chce tutaj wywołać wojny ale to samo jest z intelem i niedawno był poruszane. intel prowadzi wielką kampanie, a o amd nie słychać i większość ludzi kupuje ''puste mhz" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 A ludzie to łapią. łapią, bo są nie świadomi, czy widzał ktoś reklame innego dostawcy niż tpsa? bo ja niebardzo. nie chce tutaj wywołać wojny ale to samo jest z intelem i niedawno był poruszane. intel prowadzi wielką kampanie, a o amd nie słychać i większość ludzi kupuje ''puste mhz" ano :> byly reklamy netii :P ale to co innego :> inni reklamuja sie na billboardach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Przecież w tej reklamie nie ma żadnego kłamstwa. Korzystanie z ISDN jako łącza do internetu jest oczywiście w naszym kraju tańsze niż korzystanie se stałego łącza np. 100Mb ;) Nie ma też kłamstwa w tym, że dualISDN jest szybsze od SDI (128/115kbps) :) Tak więc w świetle prawa nie można ich o nic oskarżyć. Podobnie jest w różnego rodzaju umowach, gdzie najistotniesze elementy są napisane na samym końcu małą czcionką. Teoretycznie to oni maja rację TEORETYCZNIE 128kb/s jest szybsze od SDI 115kb/s ale w praktyce to SDI wyprrzedza ISDN 1,5 raza w SDI sredni transfer to ~11kb/s natomiast w ISDN to 6-7kb/s. W świetle prawa to oni nie kłamią bo nie ma takich przepisów aby to udowodnili w praktyce, gdyby cos takiego wprowadzono, ze teoretyczine i praktycznie wszystko co powie tepsa jest prawdą to by tepsa 1. Zbankrutowałą z powodu naprawiania sieci telekomunikacjynej w całej Polsce. 2. Użytkownicy by płacili mniej, bo by nie było az takich kantów w połączeniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 ale to nic, bardziej mi sie podobala reklama ze specjalista z FRANCJI!!! :-) o polaczeniach modemowych cyt. Tylko zauważ ze tam połaczenia so o wiele bardziej rozwinięte, masz na modemie taki treansfer jak na SDI u Nas, wiec troche gosc mowi prawde, nie porównuj tego do tepsy bo to jest zypełnie co innego. Rozmawiałem z gosciem na chacie, Polak mieszka we Francji, ma łacze za niecałe 30 Euro o szybkosci 1Mbit/s :!: :!: :!: a sredni transfer 670kb/s wiec co ty porównywac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Olac TP, jezeli ktos jest ciemny to da sie zrobic w jajo i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 ale to nic, bardziej mi sie podobala reklama ze specjalista z FRANCJI!!! :-) o polaczeniach modemowych cyt. Tylko zauważ ze tam połaczenia so o wiele bardziej rozwinięte, masz na modemie taki treansfer jak na SDI u Nas, wiec troche gosc mowi prawde, nie porównuj tego do tepsy bo to jest zypełnie co innego. Rozmawiałem z gosciem na chacie, Polak mieszka we Francji, ma łacze za niecałe 30 Euro o szybkosci 1Mbit/s :!: :!: :!: a sredni transfer 670kb/s wiec co ty porównywac 67 kilobajtow? :P to lipa straszna :P ja do wp i innych pozadnych serwerow mam pinga ~23 i transferek kolo 60 kilo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 proponuje akcje ogolnorajowa, ci goscie z tpsa, jedza co dzien w upatrzonych barach o podobnej godzinie. Proponuje umowmy sie i w ten sam dzien jak beda jedli poprzebijac im opony w samochodach, nie jest to duzo, ale jak to zrobimy w jeden dzien to ich straty beda kolosalne. I zeby nie bylo ze Janosik, to za ich klamstwa w zywe oczy.Drogi kolego są granice których nie możemy przekraczać. Co oni są winni że pracują w TPSA, firma jak firma każdy chce zarobić. A ta reklamówka jest rzeczywiście żałosna nie dość że chrzanią głupoty merytoryczne to jeszcze jest tak sztucznie, nieprofesjonalnie zagrana (skąd oni tych aktorów wytszasneli) i pani Krysia, która coraz bardziej zniża loty, brrr. W kategori najgorsza reklama roku (chodzi o realizację bo wiadomo że w każdej reklamie kłamią) mają pewne pierwszw miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...