R4DOS Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 no cóż była germanizacja, i ją przezwyciężyliśmy, teraz jest TEPSArnizacja (dobrze ?) i też tą <span style="color:red;">[ciach!]</span>a propagandę pokonamy !!! btw. na pclab.pl jest art z Komputer EXPO i pozwole sobie przytoczyc fragment: [...]Akurat załapałem się na moment, gdy przedstawiciele TPSA próbowali wmawiać gromadce nieletnich, iż rozwiązaniem ich wszystkich problemów z internetem są Pakiety Internetowe (np. 30 godzin dostępu do internetu przez modem za 60 zł miesięcznie). Młodzież nie była wcale taka głupia. Wiedzieli dobrze, że TPSA tylko mydli im oczy, a to, czego naprawdę potrzebują, to łącz stałych - a nie jakichś głupich pakietów.[...] ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 (...) btw. na pclab.pl jest art z Komputer EXPO i pozwole sobie przytoczyc fragment: [...]Akurat załapałem się na moment, gdy przedstawiciele TPSA próbowali wmawiać gromadce nieletnich, iż rozwiązaniem ich wszystkich problemów z internetem są Pakiety Internetowe (np. 30 godzin dostępu do internetu przez modem za 60 zł miesięcznie). Młodzież nie była wcale taka głupia. Wiedzieli dobrze, że TPSA tylko mydli im oczy, a to, czego naprawdę potrzebują, to łącz stałych - a nie jakichś głupich pakietów.[...] ;D amen :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 (...) btw. na pclab.pl jest art z Komputer EXPO i pozwole sobie przytoczyc fragment: [...]Akurat załapałem się na moment, gdy przedstawiciele TPSA próbowali wmawiać gromadce nieletnich, iż rozwiązaniem ich wszystkich problemów z internetem są Pakiety Internetowe (np. 30 godzin dostępu do internetu przez modem za 60 zł miesięcznie). Młodzież nie była wcale taka głupia. Wiedzieli dobrze, że TPSA tylko mydli im oczy, a to, czego naprawdę potrzebują, to łącz stałych - a nie jakichś głupich pakietów.[...] ;D amen :twisted: :twisted: :twisted: PEACE with You Bro' :twisted: :twisted: Taką scieme wciskaja dzieciaką zeby pozniej one namowiły rodziców aby im neta na modem zxałatwili w pakiecie bahahahaha:lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a [gluteus maximus] <span style="color:red;">[ciach!]</span> tepsa <span style="color:red;">[ciach!]</span>a :evil: chcę telefon po miedzi (na moim terenie działa tylko TELEKOMPROMITACJA/TELEKOMBINACJA ), oni najpierw wysyłają na drzewo potem proponują radiolę, radioli nie chcę bo to G_ówno straszne. Po jakimś czasie ponownie walę do tepsy i ponownie drzewo + po tygodniu oferta na radiolę. BTW O.N. stoi od mojej posesji 300 m Olewają mnie tak już od roku Mam taką cicha nadzieje, że przyjdzie konkurencja i z_ajebie tepsę Przepraszam za wulgaryzmy ale innaczej nie potrafię mówić o naszym narodowym operatorze telekompromitacyjnym :x :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 amoniak sprobuj kupic sobie komorke, co sie bedziesz z TelePsem uzeral :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Mam komórkę, zona ma i co z tego Ja chce telefon po miedzi żona sporo gada (taka praca+ hobby LOL) no i bym chciał stały dostęp do internetu, ale na razie to nie realne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 w idei tpsa ma udzial swoj tez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 no LOL jakby na zachodzie zobaczli jakie rzeczy reklamują.... :o ja sie w ogóle dziwie dlaczego nikt nic z nimi nie zrobi.. no bo przecież..Ach, szkoda słów.. Bosz w jakim my kraju żyjemy :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraju Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Też się śmiałem z tej reklamy ale najbardziej mnie rozśmieszyło to że isdn jest lepszy od stałoego łącza z tym to już przesadzili(ponieważ sam mam stało łącze i jest z niego zadowolony) no ale musieli coś wymyślić żeby troche kasy zgarnąć(tylko na tych niwnych i głupich):D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Rozmawiałem z gosciem na chacie, Polak mieszka we Francji, ma łacze za niecałe 30 Euro o szybkosci 1Mbit/s :!: :!: :!: a sredni transfer 670kb/s wiec co ty porównywac Jak już próbujesz przybajerzyć kitem to chociaż zdecyduj sie na jakąś prędkość... Reklama Tepsy debilna az szkoda gadać.Niech gostek z reklamki posiedzi do oporu w necie na isdn..zobaczymy czy matka bedzie usmiechnięta jak matka z tej reklamy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 "] Rozmawiałem z gosciem na chacie, Polak mieszka we Francji, ma łacze za niecałe 30 Euro o szybkosci 1Mbit/s :!: :!: :!: a sredni transfer 670kb/s wiec co ty porównywac Jak już próbujesz przybajerzyć kitem to chociaż zdecyduj sie na jakąś prędkość... Reklama Tepsy debilna az szkoda gadać.Niech gostek z reklamki posiedzi do oporu w necie na isdn..zobaczymy czy matka bedzie usmiechnięta jak matka z tej reklamy... chcialbym zobaczyc ta matke jak pszyjdzie rachunek za tel.... gdyby ten gosciu siedzial w internecie do oporu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 chcialbym zobaczyc ta matke jak pszyjdzie rachunek za tel.... gdyby ten gosciu siedzial w internecie do oporu :twisted:tego w reklamie TelePsa nieujzysz :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 chcialbym zobaczyc ta matke jak pszyjdzie rachunek za tel.... gdyby ten gosciu siedzial w internecie do oporu :twisted: Jej mąż pracuje w tpsa, stać ich na to :wink: :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Ta reklama z telewizji to komplety obled ;) 1) "dwie linie w cenie jednego abonamentu" - ch%# z tym, ze ten abonamnt to pewnie 2x zwyly abonament ;) 2) "dwa razy szybszy internet" - gdy palcisz podwujnie (LOL), znajac bramki dostepnowe tpsa to i tak nie osiagniesz za ch&ja powyzej 10 kb/s ;) 3) "wychodzi taniej niz zalozenie stalego lacza" -chyba ich posralo kompletnie PODSUMOWUJAC: *LOL* - No Comments ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 TPSA TO LUDZKA RZECZ POGADAĆ WERSJA ZMIENIONA: TPSA TO LUDZKA RZECZ OKRADAĆ proponuje aby zastosować reklamę nr.2:) Telekompromitacja Polska S.A. To ludzka rzecz okradac. Tak to powinno byc :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 jak moj ojciec w TPsie kiedyś robił (sorki wstyd mi torche ;[ ) to mielismy 100 impulsów za darmo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...