Skocz do zawartości
Neo_x

LOL: Widzieliscie ta reklame TPSA?? buehehehehe

Rekomendowane odpowiedzi

no cóż była germanizacja, i ją przezwyciężyliśmy,

teraz jest TEPSArnizacja (dobrze ?) i też tą <span style="color:red;">[ciach!]</span>a propagandę pokonamy !!!

btw. na pclab.pl jest art z Komputer EXPO i pozwole sobie przytoczyc fragment:

[...]Akurat załapałem się na moment, gdy przedstawiciele TPSA próbowali wmawiać gromadce nieletnich, iż rozwiązaniem ich wszystkich problemów z internetem są Pakiety Internetowe (np. 30 godzin dostępu do internetu przez modem za 60 zł miesięcznie). Młodzież nie była wcale taka głupia. Wiedzieli dobrze, że TPSA tylko mydli im oczy, a to, czego naprawdę potrzebują, to łącz stałych - a nie jakichś głupich pakietów.[...]

;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

[...]Akurat załapałem się na moment, gdy przedstawiciele TPSA próbowali wmawiać gromadce nieletnich, iż rozwiązaniem ich wszystkich problemów z internetem są Pakiety Internetowe (np. 30 godzin dostępu do internetu przez modem za 60 zł miesięcznie). Młodzież nie była wcale taka głupia. Wiedzieli dobrze, że TPSA tylko mydli im oczy, a to, czego naprawdę potrzebują, to łącz stałych - a nie jakichś głupich pakietów.[...]

;D

amen :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

;D

amen :twisted: :twisted: :twisted:

PEACE with You Bro' :twisted: :twisted:

Taką scieme wciskaja dzieciaką zeby pozniej one namowiły rodziców aby im neta na modem zxałatwili w pakiecie bahahahaha:lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<span style="color:red;">[ciach!]</span>a [gluteus maximus] <span style="color:red;">[ciach!]</span> tepsa <span style="color:red;">[ciach!]</span>a :evil: chcę telefon po miedzi (na moim terenie działa tylko TELEKOMPROMITACJA/TELEKOMBINACJA ), oni najpierw wysyłają na drzewo potem proponują radiolę, radioli nie chcę bo to G_ówno straszne.

Po jakimś czasie ponownie walę do tepsy i ponownie drzewo + po tygodniu oferta na radiolę.

BTW O.N. stoi od mojej posesji 300 m

Olewają mnie tak już od roku

Mam taką cicha nadzieje, że przyjdzie konkurencja i z_ajebie tepsę

Przepraszam za wulgaryzmy ale innaczej nie potrafię mówić o naszym narodowym operatorze telekompromitacyjnym :x :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no LOL jakby na zachodzie zobaczli jakie rzeczy reklamują.... :o

ja sie w ogóle dziwie dlaczego nikt nic z nimi nie zrobi.. no bo przecież..Ach, szkoda słów.. Bosz w jakim my kraju żyjemy :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też się śmiałem z tej reklamy ale najbardziej mnie rozśmieszyło to że isdn jest lepszy od stałoego łącza z tym to już przesadzili(ponieważ sam mam stało łącze i jest z niego zadowolony) no ale musieli coś wymyślić żeby troche kasy zgarnąć(tylko na tych niwnych i głupich):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawiałem z gosciem na chacie, Polak mieszka we Francji, ma łacze za niecałe 30 Euro o szybkosci 1Mbit/s :!:  :!:  :!: a sredni transfer 670kb/s wiec co ty porównywac

Jak już próbujesz przybajerzyć kitem to chociaż zdecyduj sie na jakąś prędkość...

Reklama Tepsy debilna az szkoda gadać.Niech gostek z reklamki posiedzi do oporu w necie na isdn..zobaczymy czy matka bedzie usmiechnięta jak matka z tej reklamy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]

Rozmawiałem z gosciem na chacie, Polak mieszka we Francji, ma łacze za niecałe 30 Euro o szybkosci 1Mbit/s :!:  :!:  :!: a sredni transfer 670kb/s wiec co ty porównywac

Jak już próbujesz przybajerzyć kitem to chociaż zdecyduj sie na jakąś prędkość...

Reklama Tepsy debilna az szkoda gadać.Niech gostek z reklamki posiedzi do oporu w necie na isdn..zobaczymy czy matka bedzie usmiechnięta jak matka z tej reklamy...

chcialbym zobaczyc ta matke jak pszyjdzie rachunek za tel.... gdyby ten gosciu siedzial w internecie do oporu :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta reklama z telewizji to komplety obled ;)

1) "dwie linie w cenie jednego abonamentu" - ch%# z tym, ze ten abonamnt to pewnie 2x zwyly abonament ;)

2) "dwa razy szybszy internet" - gdy palcisz podwujnie (LOL), znajac bramki dostepnowe tpsa to i tak nie osiagniesz za ch&ja powyzej 10 kb/s ;)

3) "wychodzi taniej niz zalozenie stalego lacza" -chyba ich posralo kompletnie

PODSUMOWUJAC:

*LOL* - No Comments ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TPSA

TO LUDZKA RZECZ POGADAĆ

WERSJA ZMIENIONA:

TPSA TO LUDZKA RZECZ OKRADAĆ

proponuje aby zastosować reklamę nr.2:)

Telekompromitacja Polska S.A.

To ludzka rzecz okradac.