PEPDAR Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Witam !!! Otóż mam taki problem: Z dysku usunałem wszystkie partycje i sformatowałem dysk (pełne formatowanie NTFS). Wszytsko to robiłem z instalatora XP, i gdy uruchomiłem ponownie komputer wyskoczył komunikat: Brak pliku NTLDR :/ a chyba powinno wyskoczyc: dysk failure czy jakos tak. Z czym moze być problem ?? Czyżby dysk sie nie sformatował i tylko uszkodził plik windowsa?Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamservice Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 dysk jest sformatowany, tylko MBR (master boot record) ma zapewne jeszcze ustawione bootwanie xp, stad ten komunikat, wszystko jest ok, przy pononwej instalacji system nadpisze MBR, jesli nie chcesz pozostalosci po zadnym systemie poprostu go wyczysc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...