Szacuken Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Witam, Z tego co wiem to Core Duo bedzie mozna w przyszlosci zamienic na Core 2 Duo. A czy tak samo ma sie sprawa z Celeronam, tymi co sa na tym samym chipsecie i945? Mam na mysli Celka M410 i M420. Bedzie mozna przekladac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Witam, Z tego co wiem to Core Duo bedzie mozna w przyszlosci zamienic na Core 2 Duo. A czy tak samo ma sie sprawa z Celeronam, tymi co sa na tym samym chipsecie i945? Mam na mysli Celka M410 i M420. Bedzie mozna przekladac? Tak, ale mogą się pojawić dwa problemy. Pierwszy to bios, może nie wspierać C2D, drugi to układ chłodzenia. Możliwe że Celeron ma słabsze chodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 A czy w każdym laptopie można będzie zamienić CD na C2D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szacuken Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...