Gismooo Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Do ilu można podkręcić tego procka bez zmiany mnożnika, zeby dzialal stabilnie. Wstepnie ustawilem magistrale na 140 a Vcore z 1,74 na 1,8V i dziala ale nie chce ciagle zmieniac i sprawdzac stad to pytanko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 jaka plyta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 podaj płytę główną, sreję proca,pamięć.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 A tak w ogóle to: SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gismooo Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Plyta to MSI KT4V, pamięci 256mb DDR Elixir 266Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 jeżeli masz 0.18um to moze na maxa pójść na 2300+(jakbyś miał serie AGOIA (ja taką posiadam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ) jak masz 0.13um to zależy jak masz BO to powinien pójść na 2400+(średnio bo nie wiem jaka masz serię) maxymalnie na BO ludzi mają 2700+ ale to na nForce 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gismooo Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Ja mam wlasnie 0,18 tylko o co chodzi z tą serią bo nie za bardzo wiem o co chodzi :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 A tak w ogóle to: SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJSZUKAJ SZUKAJv Ale jestes mily ;) ;) Ale racja SZUKAJ SZUKAJ itd... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[B3D] maniac Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 jeżeli masz 0.18um to moze na maxa pójść na 2300+(jakbyś miał serie AGOIA (ja taką posiadam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ) jak masz 0.13um to zależy jak masz BO to powinien pójść na 2400+(średnio bo nie wiem jaka masz serię) maxymalnie na BO ludzi mają 2700+ ale to na nForce 2 Chcesz powiedzieć, że nFORCE oferuje lepszy overclocking (MHz procesora) ? Hehehe ! n00b... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 JA NA ECS K7S6A PODKR. DO 2,1GHZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gismooo Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Najlepiej napisać szukaj po kłopocie :evil: a ja przecież szukam odpowiedzi w której wystarczy napisać jaka magistrala i jakie Vcore bo mnożnika nie mam odblokowanego. Czy to takie skomplikowane? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Nie denerwuj się.... A niemożesz poprubować to na ile podkręcisz zależy od wielu czynników więc popróbuj sam, a jak podkręcisz to wtedy pytaj się czy dużo czy mało przekręciłeś.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gismooo Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Najlepsze jest to ze jak podkręcilem go z 1533 do 1610 (11,5x140) a Vcore z 1,74 na 1,82 to temperatura ani drgnęła przy 5% użyciu procka. Jedynie przy całkowitym jest troche więcej niż wczwsniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gismooo Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Wyniki podkrecania sa nieciekawe. Mnożnik staly: 11,5. Z magistrali wycisnąlem 140Mhz bo jak bylo wiecej to nawet winda nie startowala a jesli juz to momentalnie byl zwis. A napiecie mam na 1,775 V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 no to troche mało, a na wyższym napięciu nie rusza więcej?? mi dzie na 165, a nawet na 166MHz FSB przy 1.96V, a;e może dlatego ze mam pamięci 333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Najlepsze jest to ze jak podkręcilem go z 1533 do 1610 (11,5x140) a Vcore z 1,74 na 1,82 to temperatura ani drgnęła przy 5% użyciu procka. Jedynie przy całkowitym jest troche więcej niż wczwsniej.Ja mam PROCEK Athlon XP 1800+ (AGOGA) 1533 podkrecony na FBS 150 czyli ~1728Mhz (2100+) na Vcoer 1.8 ale juz mam ciach!uwke bo jak sprobuje dac juz 151 czy 152 to juz wyskakuje jakis blad w windzie :P ze jakas ochrona plikow czy cus :P bycmoze to prezz pamiec :P bo mam 266 ale i tak nie jest zle :P a temperaturke na miedzianym kulerku 5000obrotoof mam przy sciagnientej obudowie 37 w windzie a 43 po 1h w q III a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cracko Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 mnie sie udało na Epoxie 8k5a z 251ramkiem 266 na 143 - i działa jeszcze stabilnie - pokazuje go jako 2000+ czyli 1650Mhz a na napięciu 1.775 plus 0.1V na RAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...