kfazzi Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Który z tych radeonków byłby lepszy : 1. http://www.allegro.pl/item123987924_nowe_a..._gwarancja.html 2. http://www.allegro.pl/item123945559_pelny_...sklep_349z.html ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 http://www.allegro.pl/item123987924_nowe_a..._gwarancja.html W sumie ten, ma rdzeń z wersji XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) za pierwszym przemawia rdzen a za drugim gwara, zastanawiaja mnie tylko te pamieci w drugim przypadku - 2ns? ja takowych nie widzialem ale jesli to prawda to moze byc ciekawe - wybadaj tylko na jakim sa rdzeniu chociaz osobiscie bym wybral nawet r350 z 24-mies gwara niz r360 z 3-mies gwara Edytowane 1 Września 2006 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 A ja bym nie brał zadnej z nich. Moim zdaniem nie ma sensu inwestowac dalej w AGP. Mozna dostac juz ciekawe karty na pci-e w podobnej cenie. Np. GF7300GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Tylko ze wlasnie trzeba miec kase na zmiane platformy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazzi Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Właśnie też sie zdziwiłem z tymi pamiątkami i dlatego pytałem was :) a już porozsyłałem maile i jak się okaże że to rzeczywiście pamiątki 2ns i do tego gwara 24 miechy to biore bez pytania :D ... Tylko jeszcze trzeba będzie jakieś chłodzonko lepsze na nie skołować niż te radiatorki z pentagrama :) EDIT: Pytałem kolesia i to są Samsungi 2NS ale rdzeń R350... mimo to chyba ją wezme ze względu na możliwe gigantyczne podkręcenie pamięci jak na takiego radzia... I do tego gwara 2 lata ... Zdam relacje jak dostane ją w swoje łapki :) Może ktośz forum ma taką kartę ?? Edytowane 1 Września 2006 przez Cviek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) ja bym tyle nie dał ale to twoja kasa skoro już szalec to szalec za 420 jest na agp 76gs Edytowane 1 Września 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Zamiast wydawac 350zl + chlodzenie to moim zdaniem TO!!!!! Bedzie duzo lepsze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) 7600gs na agp takie tanie? kto chce 9800pro@XT z sygnaturki?? dorzuce chlodzenie :) a chlodzenie to zalmanik HP-80D :) Edytowane 1 Września 2006 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Jeszcze 3 tygodnie temu na agp było równo 200 zł droższe niż na pci-e, ciekawe kto skosił taką zaje - e - dużą marże na paaru egzemplażach .. nie chce mi sie szuka tych postów, które mówiły że 76 nie będzie na agp bardzo mi sie nie chce ale było ich wiele ... czy ten 7600 na agp ma te same technologie co karty na pci-e ? o.Ospecjalnie dla ciebie skręcili osbną linię dla agp w starej technologii :lol: Edytowane 1 Września 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 czy ten 7600 na agp ma te same technologie co karty na pci-e ? o.O wiem ze do mojego sprzetu sie nie oplaca kupowac ;) ale kumpel ma bartka 3200+ i wlasnie chce wymienic swojego radka 9700pro ;) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazzi Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 @Fisher15: chłodzenie już mam... radiatorki na pamięci też tyle że te od pentka są cienkie, muszę dokupić taśme termoprzewodzącą i pociąć radiator z durnia więc chłodzonko już mnie nic nie kosztuej.. (no 4.16 + przesyłka za taśme)... Co do tego Galaxy to naprawdę dobra oferta... zobaczę co wybiorę.... (chociaż jest o 14% droższa :lol: ) - już 1 września i mi sie mózg przestawia :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 az sie sam zaczalem zastanawiac nad zmiana grafy na 7600gs - chyba sie skusze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Cviek moim zdaniem jest warto i to bardzo dozucic te 50zl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazzi Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 No to będę musiał dołożyć nie 50 ziko tylko 100 :D.. bo ostatnia karta mnie kosztowała 309 ziko i sie spaliła :mur: na szczęście na gwarze... kaska wróci w pn... pewnie sobie kupie tego GS-ka :] ... tylko nie wiem czy na mój sprzęcik jest taka grafa potrzebna... Athlonik 1700+ @ 10x200 + 512 RAMu ... a i drugą kostkę RAMu trzeba będzie dokupić.. ehh... no nic.. zobaczymy w poniedziałek :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 ehh. nie wiem czy wykorzystasz w pelni ta grafe.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 a dlaczego ma nie wykorzystac? ten zestawik nie jest jeszcze ostatni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 no mi sie jednak wydaje ze taki procek bedzie za slaby do tej karty ;) bo jesli taki AXP 2GHz moze wykorzystac grafe to ja tez moglbym sobie cos takiego kupic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 tyle ze roznica w cenie miedzy 9800pro a 7600gs to tylko 50 zeta a roznica miedzy kartami jest ogromna wiec wybor wydaje mi sie oczywisty nawet jesli karta nie bedzie wykorzystywana w 100 a tylko w 90% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 aaa nie pomyslalem :oops: :) czyli do mojego kompa tez by sie oplacalo kupic? nie sadze :( w moim przypadku chyba lepiej wymienic platforme i do tego 7600gs ;) co myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 kupowal ktos moze grafe od www_arche_net_pl? i czy moze ktos ma tego 7600gs? zmiana tego wiatraczka jest konieczna? bo wydaje mi sie jakis lichy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazzi Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 No to jużjestem zdcydowany na tego 7600GS .. mimo wszystko mogę powiedzieć że dostałem odpowiedzi od kilku ludzi którzy kupili tego radosława i ma on pamiątki realne 2ns... czyli powinny chulać na ile? 1100 MHz :blink: Ciekawie by to wyglądało :lol: pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...