regedit Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Albo mnie wzrok zawodzi albo w mojej kablówce skasowali TVN Turbo i TVN Style. Ani w przekazie analogowym ani cyfrowym nie ma. W zamian dali Polonię 1 <_< . Czy takie rzeczy to tylko w Asterze... się dzieją?! Czy u innych operatorów są dostępne te kanały? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Quba_ Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Sprawdziłem i u mnie w Cyfrowym Polsacie zarówno TVN Turbo jak i Style działa bez zarzutu. Może to tylko chwilowo, jak chcesz wiedzieć więcej skontaktuj się z operatorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_sowa Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) No ja już z 3 miechy w Sandomierzu na kablówce nie mam TVN turbo. Tyle odcinków Top Geara przeleciało :( Style jest ale rzadko tam coś ciekawego leci, a tak to zawsze turbo oglądałem jak nic ciekawego nie było. Edytowane 1 Września 2006 przez qba_sowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordminos Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Na kablowce ASTER nie mam TVN Turbo i Styl. Z tego ze daja Polonie1 to sie ciesze bo lubie old skull style anime :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 _Quba_ napisał(a): Sprawdziłem i u mnie w Cyfrowym Polsacie zarówno TVN Turbo jak i Style działa bez zarzutu. Może to tylko chwilowo, jak chcesz wiedzieć więcej skontaktuj się z operatorem. Na miejsce TVN Turbo wejdzie Sport Klub który zresztą już jest od jakiegoś czasu w Asterze a tam gdzie było TVN Style jest plansza z informacją o planowanym włączeniu nowego "atrakcyjnego" kanału... Żenada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snipi Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 TVN Turbo podrozalo dla kablowek to i zniklo w wielu z nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordminos Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 No to fajnie. Mogli zrezygnowac z Styl, Uroda i innych badziewi, a zostwaic to co ma duza ogladalnosc. Po oc mi jakies tele 5, puls, trwam i inne smieci, ktorych sie nie oglada :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 U mnie tvn turbo widziałem wczoraj ale dzisiaj już nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Quba_ Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Snipi napisał(a): TVN Turbo podrozalo dla kablowek to i zniklo w wielu z nich. A może to dlatego, że TVN ma wprowadzać własną platformę cyfrową pod koniec roku i chce być monopolistą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 TVN Turbo podrozalo juz na poczatku roku do okolo 30gr od gniazdka, w mojej kablowce tez wylaczyli w marcu i zamiast TVN Turbo byl Polsat Sport Extra - tlumaczyli ze to na mistrzostwa (ktore jak wiemy byly w czerwcu...) po wielu protestach i obsobaczeniu operatora (STK) na lokalnym forum znow mamy TVN Turbo (ale nie wiem czy to zasluga dzialan zawiedzionych widzow). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Gdybym nie mial TVN Turbo to rownie dobrze nie musial bym miec juz tv. Naszczescie w UPC nic sie nie zmienilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Heh, nie mam TVN Turbo - na tym kanale oglądałem tylko TopGear. We wrześniu ma ruszyć TVN Med i jakiś jeszcze inny. Może "koszerny" ITI/TVN planuje wprowadzić jakąś platformę cyfrową jak Polsat. Coś za coś. Cytat Zwiększenie parametrów w ofercie ASTER 1 września 2006 roku, po raz kolejny w tym roku, zwiększone zostały parametry transmisji danych w dwóch pakietach internetowych: TwójDom i TwójŚwiat. Nowe parametry obowiązujące od 1 września br. są następujące: TwójDom do 2 Mb/s – ściąganie danych w dzień do 4 Mb/s – ściąganie danych w godz. 02.00-10.00 do 256 kb/s – wysyłanie danych TwójŚwiat do 4 Mb/s – ściąganie danych w dzień do 6 Mb/s – ściąganie danych w godz. 02.00-10.00 do 512 kb/s – wysyłanie danych ASTER jest liderem na rynku oferującym Internet bez limitu transferu danych. Ponadto poprzez usługi takie usługi jak: prywatny adres IP oraz antyspam, zapewnia bezpieczeństwo w sieci chroniąc komputery i konta swoich Klientów przed niepożądanymi działaniami innych użytkowników sieci. Oferuje również wiele usług dodatkowych m.in. TPD – Twój Prywatny Dysk oraz telewizję internetową. Edytowane 3 Września 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Cytat We wrześniu ma ruszyć TVN Med i jakiś jeszcze inny. Może "koszerny" ITI/TVN planuje wprowadzić jakąś platformę cyfrową jak Polsat. Yhm Edytowane 3 Września 2006 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 U mnie to samo :( Co ja będę oglądał bez TVN Turbo ? Na discovery coś tam jest ale głównie dwu godzinne pojedyńcze materiały albo proces tworzenia wozów na zamówienie -_-' lordminos - podpisuje sie pod tym oboma rękoma, nogami, nosem i czym się tam da :D na co komu zone europa, europa europa i inne bzdurne nazwy skoro nikt tego nie ogląda, no chyba że mohery na TRWAM ale tego można nie liczyć. Teraz pozostają magazyny pokroju "Pasjonaci" "V-MAX" o ile nadal istnieją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 na europa europa czasem dobre filmy leca :) Ale tez mi szkoda tvn turbo, ale pocieszam sie, ze za rok w wakacje bede mial okazje obejrzec wszystkei zaleglosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dafter Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 elo ziomy nie ma tych kanałów, ale za to Aster przyspieszyło Zwiększenie parametrów w ofercie ASTER 1 września 2006 roku, po raz kolejny w tym roku, zwiększone zostały parametry transmisji danych w dwóch pakietach internetowych: TwójDom i TwójŚwiat. Nowe parametry obowiązujące od 1 września br. są następujące: TwójDom do 2 Mb/s – ściąganie danych w dzień do 4 Mb/s – ściąganie danych w godz. 02.00-10.00 do 256 kb/s – wysyłanie danych TwójŚwiat do 4 Mb/s – ściąganie danych w dzień do 6 Mb/s – ściąganie danych w godz. 02.00-10.00 do 512 kb/s – wysyłanie danych ASTER jest liderem na rynku oferującym Internet bez limitu transferu danych. Ponadto poprzez usługi takie usługi jak: prywatny adres IP oraz antyspam, zapewnia bezpieczeństwo w sieci chroniąc komputery i konta swoich Klientów przed niepożądanymi działaniami innych użytkowników sieci. Oferuje również wiele usług dodatkowych m.in. TPD – Twój Prywatny Dysk oraz telewizję internetową. Żeby to zadziałało należy wyjąć z modemu kabel zasilający po czym włożyć go ponownie, wtedy modemy Wam sie zaktualizują. Miłego zasysania na nowych prędkościach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Wali mnie to ściemą ale zaryzykuje stwierdzenie że tak jest :) BTW temat o internecie astera już istnieje ale ma jakąś inną nazwe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...