panmechanik Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Witam kilka dobrych godzin przesiedziałem w internecie i nie znalazłem nic szczególnego...Szukam laptopa z LPT oraz RS-232(muszą być) mile widziana matryca 17 ale nie mniej niż 15 procesor min 2ghz karta grafiki min 128mb oraz min 512Mb ramu...Macie jakieś pomysły?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myslook Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 first !!!!!! nie ten dział :mur: second !!!! kwoooota ... mozemy Ci polecic lapka za 10k ii coo musi CI odpowiadac ... boo nie podając kwoty mozemy wnioskowac ze budzet nieograniczony :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szacuken Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 boo nie podając kwoty mozemy wnioskowac ze budzet nieograniczony :|hmm skoro nie podaje kwoty, a same wymagania to im taniej tym lepiej chyba nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panmechanik Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 cena do 7000zł mam dwa laptopy na oku co doradzacie... czy wybrać HP NC6120 http://www.sirius.pl/notebooki/towar_cenni...20_EK091ES.html czy może Dell D610 http://www.sirius.pl/notebooki/towar_cenni...0_Centrino.html Który z nich jest lepszy?? A może macie włąsne propozycje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myslook Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 oo bosh stary mając tyle kasy podajesz taki shit ... jezeli bedzie bardzo aktywnie uzywany too tylko too http://www.sirius.pl/notebooki/towar_cenni...20_ES457EA.html bardzo trwałe notebooki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panmechanik Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 chyba nie doczytałeś mojego postu...Lapotop MUSI mieć LPT oraz rs-232...A ten co mi podałęś to ich nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 polecam model HP NC8000, a jeszcze lepiej NC6000 (tylko, ze matrycy nie chciales 14,1") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panmechanik Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 A gdybym musiał wybirać pomiędzy Dellem D610 a Hp nc6120 co mam wybrać?? mimo że próg jest do 7000zł nie moge znaleść kompa który miałby i port LPT i rs-232 i do tego dobre parametry... Znalazłem coś ciekawego MEDION MD 95500 :Procesor: Intel Centrino 1,73 SONOMA - Pamięć: 512 MB (DDR) - Dysk twardy: 60 GB (5400/Ultra-ATA/100) - Matryca: 17.1” PANORAMA - Grafika: Ge-Force 6600 (128 WŁASNEJ) - Napedy: DVD-RW 1 x MODEM 1 x SIECIÓWKA 10/100 4 x USB 2.0 1 x PCIMCA 1 x D-SUB 1 x FIRE-WIRE 1 x WIFI 1 x BLUETOOTH 1 x OPTICAL 1 x COAXIAL 1 x S-VIDEO 1 x VIDEO 1 x LPT 1 x DJ PANEL 1 x TUNER TV + PILOT + ANTENA Co o nim sadzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 a nie jepiej kupic cos naprawde szybkiego i porzadnego za takich hajs a do portu pcmcia wlozyc karte rozszerzajaca z portem lpt i rs232, jest taka mozliwosc....a mysle ze bedzie to korzystniejsze rozwiazanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panmechanik Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 niestety ale karta PCMCIA nie moze być potrzebuje pełnosprawne porty do programowania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus85 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 A gdyby tak ASUSA A6VA Jestem posiadaczem tego laptopa, ma porty LPT oraz RS-232... Co prawda nie jest zbudowany o platformę C2D ale Centrino Sonoma 1.86 też daje rade... Pozatym jakośc wykonania stoi na bardzo wysokim poziomie... Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...