boratsc Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Mam takie pytanie jak zamontować freezona na soc 939 ?? musze zdjąć jakoś ten koszyk co jest wokół podstawki ?? bo z tego co widziałem to nie takie łatwe to wymontować, a mi zależy bo bym sie już w o/c pobawił a mam freezona QVC-120+ Cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 instrukcja obsługi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 truman20 napisał(a): instrukcja obsługi+ 2 rece Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 KAMILcom napisał(a): + 2 rece + śrubokręt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Tylko właśnie coś nie łape tej intrukcji obsługi :mur: te rysuneczki strasznie powalone są, i sie dlatego pytam czy trzea zdjąć ten zryty koszyk !! Edytowane 1 Września 2006 przez iqmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 i sróbki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 tak trzeba zdjąć ten zryty koszyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 DZiękuje o taką odpowiedź mi chodziło :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...