MaKaR Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 http://sklep.barwkomp.pl/index.php?kod=GRSG85L64DTD mam pytanko co sądzicie o tej karcie i co tak do 500 stów jest warte zakupu bo na mojej rve tnt 2 już nie wyrabiam ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Moze lepiej Herca8500le . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 HeR Cu Le Sa !!! z radeonow nic innego.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a tylko najgorsze jest ze nie za bardzo sa juz te herce ): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Moze lepiej Herca8500le .wlasnie...roznica chyba ze 30-40 zeta :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Poszukaj czegoś lepszego.... I uważaj na pamięci bo mi trafił się taki rodzynek z 5.5ns...porażka i moja głupota.... ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 w sirius.pl masz saphira za 400zł 250/230mhz.pozd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 za zadne skarby nie bierz 8500 od sapphire !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 HERCULES 8500LE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GANGSTA HERCU RULEZ!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...