Skocz do zawartości
ath

Warhammer: Mark Of Chaos

Rekomendowane odpowiedzi

sempron 2600, 768mb ramu, 6600gt.

Puszczalem wojsko na pale i przesuwalem kamere w rog mapy, bo jak patrzylem na to co sie dzieje to prawie sie nie ruszali :]

Cos z ta gra jest ewidentnie nie tak, bo jak ja zainstalowalem to zaczelo mi wyskakiwac okienko do logowania do windy, ktorego wczesniej nie bylo :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj pojawił się patch 1.6. Niestety nie działa on z polską wersją moch'a 1.5.

Oto komunikat jaki się pojawia podczas instalacji

The setup has detected that version 1.05.000 of Warhammer Mark of Caos is already installed.

This setup is not compatible with this version.

You will have to uninstall the previous version before installing this version.

Jeśli ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu, to proszę o zabranie głosu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamietam, to Ty miales lepszy sprzet ode mnie. Nie mozliwe ze az tak zle Ci chodzi?

U mnie ostatnia walka (atak na zamek) jest dopiero niegrywalna (calkowicie). Poprzednie potyczki 15fpsow bylo jak nic ;]]]

:lol: :lol: nie no respekt ... nie kupuje pelnej wersji dopoki sie na c2d nie przesiade z conajmniej 2gb ramu ...

sempron 2600, 768mb ramu, 6600gt.

Puszczalem wojsko na pale i przesuwalem kamere w rog mapy, bo jak patrzylem na to co sie dzieje to prawie sie nie ruszali :]

Cos z ta gra jest ewidentnie nie tak, bo jak ja zainstalowalem to zaczelo mi wyskakiwac okienko do logowania do windy, ktorego wczesniej nie bylo :]

no..teraz juz wiem czemu tez mam to okno ... bo za cholere nie moglem do tego dojsc :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezbyt stabilna faktycznie; ale grafika jest świetna imo, nie rozumie narzekań

Nie dźiwcie się że kiesko chodzi przy większej ilości jednostek jak sie chce mieć epickie bitwy na ekranie... to trzeba mieć epickie GPU a patrząc po podpisach to cudów nie widać ;)

U mnie na notku gra chodzi tak sobie, ładuje się wiecznie...

zobaczymy co będzie po zakupie 8800GTX i odpaleniu na stacjonarce no ale to jeszcze zajmie z miesiąc :(

Największa wada silnika to IMO brak optymalizacji multicore; co to za problem żeby liczenie grafiki rzucić na jeden rdzeń, a AI/Mechanikę/poruszanie się tłumów na drugi... no ale gdyby się producentom chciało...

Edytowane przez noe9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napaliłem się swego czasu na tą gre, jako że grałem troche w figurkowego, jednak jakoś nie wciągneło mnie to :/ takie nudne wydaje się być. I gdzie moja kochana Bretonia :D

Grafika też raczej nie powala, gdyby były takie efekty jak na cut-scenach blur itp wyglądało by ładniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Nerevarem, dostałem tą grę od Mikusia pod choinkę i muszę powiedzieć że się zawiodłem a zapowiadała się super :( Może dla tego takie odczucia bo wcześniej grałem (i gram) w Medievaluatea 2. Walka podobna ale niestety się nie umywa naprawdę szkoda. Może się przełamię jak przejdę Medka wszystkimi frakcjami. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi