Skocz do zawartości
Radzyn

Zestaw Do 3000 Złotych Z Prockiem Intel Conroe 2 :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj miałem głupi kaprys aby tylko swego starego kompa odnowić troche aby zaoszczędzić na Playstation 3. Ale jak widze że Playstation 3 ma kosztować 600 dolarw ale bez dysku to dam se spokój i kupuje bardzo dobry komp za 3 tysiaki a za rok oszczędze i mam nadzieje że Playak będzie mniej kosztować :D opłaca się kupić więcej Ram czyli 2x1gb czy zamiast Geforce 7600GS kupić Geforce 7900GS??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7900gs dla mnie lepsze

Ale nie ma chyba nie ma produktu 7900GS z chłodzeniem Zalman <_<

http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=7...roducts_id=4404 a to Radeon porównywalny chyba do Galaxy 7600GS

Edytowane przez Radzyn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmmm tak wogóle opłaca się kupić Playstation 2 bo jest za 400 zeta hmmm w takim razie chyba tak wybiore a kompa za 2600 złotych kupie aby mi stykało co by było dobre w tej cenie aby był Galaxy 7600GS i Intel Core 2 duo :)

Sorry za te zmiany zdania ale jak się dowiedziałem że gry na PS2 będą jeszcze wydawane przez 3 lata a PS2 kosztuje 400 zeta teraz a nawet mniej to się opłaca :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepiej kup Xboxa zamiast PS2

Heh ale jak Xbox kosztuje ponad 1000 zeta a PS2 teraz 400 zeta i gry najnowsze wchodzą na PS2 więc się opłaca Playstation 2. Ja wiem że na Xboxie teraz jest lepsza grafika ale PS2 nie jest w tyle i będzie dobre przez 2- 3 lata więc dla mnie wystarczy by zebrać na Playstation 3 który zapewne potanieje z 2,5 tysiaka na 1,5 tysiaka :D a tak wole nowszym komp jednak kupić też dobrą grafike i dobry procesor ale teraz do 2600 zeta aby mi stykało na PS2 :) Pozdrawiam

Edytowane przez Radzyn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie ma chyba nie ma produktu 7900GS z chłodzeniem Zalman <_<

2318230[/snapback]

na razie nie ma, ale zalmana mozna sobie dokupic osobno na allegro zawsze... albo poczekac ok. 2 tygodnie bo niby wtedy maja byc, ktos tak pisal

Do wyboru, do koloru:

1 256MB

2 256MB

3 512MB

4 512MB

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do wyboru, do koloru:

1 256MB

2 256MB

3 512MB

4 512MB

Cholernie drogie ale chyba te 256 mb nie opłaca się kupić bo po OC chyba lepsze będzie Galaxy 7600 GS :D

A mam pytanie mam kompa 128 RAM :mur: Duron 1200 i GF 2 MX 400 za ile by się dało go sprzedać?? bo chciałbym zebrać na PS2 a zostać przy 3 tysiącach zeta na nowy komp

I druga sprawa oprócz chłodzenia Zalmana na Galaxy chciałbym jakieś drugie mieć chłodzenie dobre aby mi komp działał powiedzmy 24 godziny na dobe bez szwanku :)

Prosze moderatora o skasowanie tego tematu bo już nieaktualne :(

Edytowane przez Radzyn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi