DJ Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 no własnie testowaliście tym programem swojego kompa ja miałem lepszy wynik od P4 1,6 było to chyba jakieś 5600 (około) miałem niewiele gorzej od Athlona XP 1600+ a wy jak ???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 no własnie testowaliście tym programem swojego kompa ja miałem lepszy wynik od P4 1,6 było to chyba jakieś 5600 (około) miałem niewiele gorzej od Athlona XP 1600+ a wy jak ???????? Nie przesadzasz trochę dopiero co taki wątek był, jest w nim nawet odnośnik do wyników ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 o kurde sorry nie przeglądam całego forum jeszcze raz sorry Lisek jakbys mógł to usuń ten wątek dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...