shrek999 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) znajoma dzis zalamana przyszla do pracy ptam sie o co chodzi a ona ze laptop jej padl... zatem chistoria jest taka: podlaczyl laptopa do gniazdka, najpierw wtyczka w laptopa pozniej w gniazdko. Podlaczajac zobaczyla iskre czu cos takiego przynajmniej tak zeznaje ( wg mnie calkowicie normalne zjawisko ). Po czym chce wlaczyc laptopa a on nie wstaje. Drugie gniazdko sieciowe to samo. Komputer kupiony w stanach podlaczany przez przejsciowke us->eu. czy jest jakis ratunek bez korzystania z serwisu?? Jakies sugestie co sie moglo stac?? A wogole to ona jeszcze nie pamieta czy ma gwarancje swiatowa :( co poradzic? edit: po podlaczeniu ladowarki zadne lampki sie nie pala, komputer nie reaguje na przycisk On Edytowane 3 Września 2006 przez shrek999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 A bez podłączonej ladowarki startuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboxxl Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) niom jeśli startuje, to jest nadzieja że może zasilacz tylko poszedł, ewntualnie jakiś bezpiecznik. Sprawdź napięcie na wyjściu zasilacza. EDIT: Sory, teraz zauważyłem że "po odłączeniu ładowarki (...) komputer nie reaguje na przycisk On". To chyba tylko serwis zostaje. Ale szczerze mówiąc to dla mnie dziwne że spaliło się coś tuż po podłączeniu. Edytowane 3 Września 2006 przez seboxxl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 EDIT: Sory, teraz zauważyłem że "po odłączeniu ładowarki (...) komputer nie reaguje na przycisk On". edit: po podlaczeniu ladowarki zadne lampki sie nie pala, komputer nie reaguje na przycisk On Która wersja z tych dwóch jest poprawna? Jeśli jednak wersja @seboxxl jest poprawna, to rzeczywiście zostaje tylko serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboxxl Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Która wersja z tych dwóch jest poprawna? Jeśli jednak wersja @seboxxl jest poprawna, to rzeczywiście zostaje tylko serwis. czegoś tu nie kapuję... Bo chyba obie wersje są identyczne. :D EDIT: Hehehe teraz zauważyłem to "p" <lol> sorki :P Edytowane 3 Września 2006 przez seboxxl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 na ladowarce jak i bez nie wstaje... gdzie jest serwis tosi?? w stolicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 wejdź sobie na stronę ACserwis, tam sobie sprawdzisz, gdzie w Wawie serwisują Toshiby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti01 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 jeszcze http://www.css.pl serwisują toshiby (2 dodatkowe punkty serwisowe dla leniwych :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...