konrad02081991 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Witam , jestem na etapie pozycjonowania strony więc uznałem że warto dać link do niej na tak popularnym (dla wyszukiwarek też ;)) forum. Gothic Home Gothic Home - forum Trwają prace na nową oprawą graficzną, jeśli ta będzie gotowan odświeże wątek. Teraz prosze o pare słów na temat strony jak i forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Jak na razie, to widzę tam kombajnik ze skinem. Jeśli skin jest Wasz, to nawet nieźle. Jeśli nie, to nie ma tam chyba nic do oceny. Napis "strony: [1] [archiwum newsów | dodaj news]" jest bardzo słabo widoczny - źle dobrane kolory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Ja tego napisu w ogole nigdzxie nie widze ;] Mnie wkurza troche to ze np. download w dziale 'inne' jest napisany z malej, a "Wspópraca" juz z duzej... wiele takich 'smaczkow jest' - trzeba sie zdecydowac;] Edytowane 3 Września 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 ja bym nie umieszczal kodow do gry na stronie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Nic specjalnego, portal jak portal... Lay nie zachwyca, poczekam na ocenę treśći bo widzę, że dopiero raczkujecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad02081991 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Dzięki za ocene. Skin niestety nie jest nasz. Planuje zrobić coś związanego z tematyką strony ale jakoś brak czasu i chęci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Dzięki za ocene. Skin niestety nie jest nasz. Planuje zrobić coś związanego z tematyką strony ale jakoś brak czasu i chęci.To może już na tym etapie pora zamknąć stronę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...