Maciej86 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Hej. Zastanawiałem sie gdzie napisac tego posta. I stwierdziłem, ze napisze go w tym dziale, jeśli moderatorzy stwierdzą, ze nadaje sie do działu pamieci, to prosze o przeniesienie. Przeszukałem forum i niestety nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na w/w temat. Miał ktos stycznosc z takimi pamieciami, w przypadku A64? Byłbym bardzo wdzieczny za odpowiedzi. Pozdrawiam Maciej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Na DFI LP pamieci ECC nie dzialaja. Na Asus'ie beda pracowaly normalnie. PS. O takie rzeczy mogles zapytac albo poczytac (bylo o tym mowione kilka razy) w przyklejonym topicu DFI LP zamiast zakladac nowy temat :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Kiedys przeczytałem wszystko o LanParty, ale szczerze mówiać, drugi raz mi sie niechciało. :) Dzienkuje bardzo za odp. Wątek do zamknięcia. Pozdrawiam Maciej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...