MeoPL Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Witam mam pytanko czy idze kupic lewa sciane boczna najlepiej w czarnym kolorze z otworem na szybke:) Szukalem i znalesc nie umie . Pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Ale do jakies konkretnej budy, czy tak ogolnie pytasz?? Bo z tego co wiem to raczej czesci do obudów dostac nie mozna :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 i kolejny kandydat do "najglupeszego pytania roku"... poszukaj w sklepie, na allegro, na marsie i w rownoleglym wymiarze, a jak nie znajdziesz, to znaczy ze zle szukales. OT/ ludzka bezradnosc i indolencja w najprostszych sprawach nie zna granic.... To straszne jest.... OT/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Carl0s ... nie ładnie ... ja wiem gdzie szukać ty wiesz i nie powiesz nowicjuszowi .... Ni będe taki . Boczne ściany w kolorach tęczy można znaleźć w mięsnym . Spod lady wyciągają ... Wpisujesz hasło w google i masz liste sklepów . Wpisujesz w google i masz liste produktów . Ten czas co włożyłes w napisanie tego głupiego tematu mogłes wykorzystać w przeglądanie ofert , a teraz czekasz na odpowiedzi , a mógłbyś teraz zamawiać ściane ...Ja polecam wyciąć i wprawić okno samemu ... Kwadrat plexy "4" 50cm*50cm kosztuje 20 zł Szlifierke pewnie masz albo pożyczysz , poxipol 8 zł ... Działaj! ( Bok ok 100zł jak ostatnio paczyłem ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 A ja mam Was zaprocentowac za nabijanie postow? Niektorzy maja rzut beretem do pozegnania sie z forum. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Do jasnej cholery... po co wy tu siedzicie jak nie macie zamiaru nawet pomóc? Boki do obudów Chieftec są do dostania w angela.pl. Nawet jest cały dział im poświęcony - LINK. Czarne są niestety raczej z tych droższych, ale można kupić w innym kolorze za 34 zł i przemalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 J.w. do znanych obudów to coś dostaniesz, jeżeli chodzi o jakieś codegen'y to może być kłopot. Możesz poszukać jakichś obudów na allegro może tam znajdziesz całą obudowę i najwyżej weźmiesz sobie tylko bok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 A ja uwazam ze to pytanie jest znosne.Ten klient co tydzien temu pytal co ma zrobic bo mu obudowa wibruje - to byl KILLER.MeoPL zadal pytanie moze troche nieprzemyslane, ale na bank nie idiotyczne. Tak wiec MeoPL napisz nam jaki masz model obudowy i my(a przynajmniej ja) chetnie Ci pomozemy.Na przyszlosc pamietaj o takich szczegolach bo moje zdolnosci w stawianiu Tarota sa nikle... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Chodzi mi o tracer phantom.Znalazlem jeden bok z tracera, ale nie ma ceny nigdzie.http://tracer.pl/searcher/pobierz_plik/TRAOBU07899/max.Chcialbym sciane z oknem kolowym wymienic na sciane z oknem kwadratowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Chcialbym sciane z oknem kolowym wymienic na sciane z oknem kwadratowym. W takim wypadku najlepiej, najprosciej i najszybciej bedzie jak zrobisz to samemu :wink: Z tego co ja sie orientuje tracer nie produkuje do tego modelu bokow z kwadratowym oknem.Gdybys jednak sie uparl to jakbys mial szczescie moze uda Ci sie dopasowac bok z jakiejs innej obudowy (malo prawdopodobne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 ja moge Ci moja sprzedac :D wlasnej roboty ;] stoi nie uzywana ze 2 lata juz ;P srebrna :> na czarno moge pomalowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...