Skocz do zawartości
MeoPL

Gdzie Kupic Sciane Boczna?

Rekomendowane odpowiedzi

i kolejny kandydat do "najglupeszego pytania roku"...

poszukaj w sklepie, na allegro, na marsie i w rownoleglym wymiarze, a jak nie znajdziesz, to znaczy ze zle szukales.

OT/

ludzka bezradnosc i indolencja w najprostszych sprawach nie zna granic....

To straszne jest....

OT/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carl0s ... nie ładnie ... ja wiem gdzie szukać ty wiesz i nie powiesz nowicjuszowi .... Ni będe taki . Boczne ściany w kolorach tęczy można znaleźć w mięsnym . Spod lady wyciągają ... Wpisujesz hasło w google i masz liste sklepów . Wpisujesz w google i masz liste produktów . Ten czas co włożyłes w napisanie tego głupiego tematu mogłes wykorzystać w przeglądanie ofert , a teraz czekasz na odpowiedzi , a mógłbyś teraz zamawiać ściane ...Ja polecam wyciąć i wprawić okno samemu ... Kwadrat plexy "4" 50cm*50cm kosztuje 20 zł Szlifierke pewnie masz albo pożyczysz , poxipol 8 zł ... Działaj! ( Bok ok 100zł jak ostatnio paczyłem )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do jasnej cholery... po co wy tu siedzicie jak nie macie zamiaru nawet pomóc? Boki do obudów Chieftec są do dostania w angela.pl. Nawet jest cały dział im poświęcony - LINK. Czarne są niestety raczej z tych droższych, ale można kupić w innym kolorze za 34 zł i przemalować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

J.w. do znanych obudów to coś dostaniesz, jeżeli chodzi o jakieś codegen'y to może być kłopot. Możesz poszukać jakichś obudów na allegro może tam znajdziesz całą obudowę i najwyżej weźmiesz sobie tylko bok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja uwazam ze to pytanie jest znosne.Ten klient co tydzien temu pytal co ma zrobic bo mu obudowa wibruje - to byl KILLER.MeoPL zadal pytanie moze troche nieprzemyslane, ale na bank nie idiotyczne.

Tak wiec MeoPL napisz nam jaki masz model obudowy i my(a przynajmniej ja) chetnie Ci pomozemy.Na przyszlosc pamietaj o takich szczegolach bo moje zdolnosci w stawianiu Tarota sa nikle... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o tracer phantom.Znalazlem jeden bok z tracera, ale nie ma ceny nigdzie.http://tracer.pl/searcher/pobierz_plik/TRAOBU07899/max.Chcialbym sciane z oknem kolowym wymienic na sciane z oknem kwadratowym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialbym sciane z oknem kolowym wymienic na sciane z oknem kwadratowym.

W takim wypadku najlepiej, najprosciej i najszybciej bedzie jak zrobisz to samemu :wink:

Z tego co ja sie orientuje tracer nie produkuje do tego modelu bokow z kwadratowym oknem.Gdybys jednak sie uparl to jakbys mial szczescie moze uda Ci sie dopasowac bok z jakiejs innej obudowy (malo prawdopodobne).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi