DOdo Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 JAK to cholerstwo podkręcic ???? Mam 266 mhz i nic wiecej mam PŁ.Gł. ECS K7S5A z poziomu bios sie da czy ni ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Nichts verstehen... Powtórz o co ci chodzi??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOdo Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 chodzi o to zeby pamiec DDR 266 mhz dzialala z wieksza szybkoscia np: 300. Da sie cos takiego zrobic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 chodzi o to zeby pamiec DDR 266 mhz dzialala z wieksza szybkoscia np: 300. Da sie cos takiego zrobic ? Raczej na pewno :) hmm ale wiesz, moze jeszcze trochę poczytaj na ten temat .. :) A da na pewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 teraz wlasnie Ci chodzi na 295 mhz...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 MSPANC: jakies strasznie modne te podrobione pamieci Kingstone ;) Mozecie mi powiedziec gdzie kupujecie i za ile i czy rownie dobre co oryginalny Kingston ;)) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOdo Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 LOL ja mam ORYGINALNYĄ pamięc KINGSTONA z gwarancja od producenta i sklepu nie powiem ile dalem bo to tajemnica 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[B3D] maniac Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Co to są za pamięci KINGSTONE ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOdo Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 normalne <span style="color:red;">[ciach!]</span>A JA <span style="color:red;">[ciach!]</span>LE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Może kupując taką płytę była to zwykła rozrzutność :wink: . moje 333 NoName bez żadnych protestów chodzą na CL2 a z CL2,5 wytrzymują magistrale 167 i taktowanie 418MHZ. Na 333 chodza nawet na CL1,5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Moje 266 chodza bez problemow na 333,nawet na 340. A co do KINGSTONE to nie mam pojecia - jakies krolewskie kamienie chyba :) DOdo - polecam troszke poczytac,a pozniej brac sie za podkrecanie. Pamiecie chodza Ci juz z wieksza czestotliwoscia,bo wraz z FSB wzrasta magistrala pamieci.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOdo Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 mi tam sie wydaje ze mam wystarczajaca wiedze o podkrecaniu tylko powiedzcie mi jak to cholersto podkrecic :? czy jakims progimem czy czyms : :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 JAK to cholerstwo podkręcic ???? Mam 266 mhz i nic wiecej mam PŁ.Gł. ECS K7S5A z poziomu bios sie da czy ni ???Ja mam takie same na starym komipe 320mhz spokojnie szly wg cpuid. Z poziomu biosu fsb na kloca(zmienia tez fsb ram) i napoiecie pewno na mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 mi tam sie wydaje ze mam wystarczajaca wiedze o podkrecaniu tylko powiedzcie mi jak to cholersto podkrecic :? czy jakims progimem czy czyms : :?: Chyba masz jednak nie wystarczajaca skoro nie wiesz.. Jest taka opcja jak szukaj i o podkrecaniu jest tam w cholere. Wejdz do biosa i podkrecaj FSB rezem z nia wzrasta ram. Przypyscmy,ze dasz FSB 150 to ram ma wtedy 300. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 gościu coś nie czai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 mi tam sie wydaje ze mam wystarczajaca wiedze o podkrecaniu tylko powiedzcie mi jak to cholersto podkrecic :? czy jakims progimem czy czyms : :?:Jak masz taka wiedze to powinienes wiedziec ze sces nie slynie z podkrecania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider__WAWA Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 eeeehhhhhh..... szkoda gadać..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...