Grimlock Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Wprowadzenie do świata gry zwierzaków urozmaici codzienne życie Simów. Będziecie mogli wybierać spośród wielu istniejących ras i ich odmian. Ponadto, funkcja tworzenia zwierzaków umożliwi zaprojektowanie wymarzonych, wiernych przyjaciół poprzez wybór sylwetki, znaków szczególnych, a nawet osobowości! Mając na uwadze mnogość zapowiadanych opcji, można być pewnym, iż The Sims 2 Zwierzaki zagwarantuje wiele zaskakujących sytuacji! Będziecie tresować swoje zwierzęta, bawić się z nimi w parku, ubierać w nowe kostiumy, a nawet zatrudniać je do pracy! Zupełnie tak jak w rzeczywistości, nowi przyjaciele wymagać będą troskliwej opieki. Zlekceważony kot zapewne rozszarpie pazurkami nową kanapę, a pozostawienie psa obok świeżo posadzonych kwiatów może okazać się bardzo nierozsądne! Oficjalna strona EA Oficjalna strona The Sims 2 Pets Trailer Screenshooty Zapowiada sie ciekawy dodatek do Simów, za którymi średnio przepadam, ale zwierzaki uwielbiam jak w rzeczywistości :) The SIMS 2 - Zwierzaki - mogą być fajna alternatywa (namiastka) dla osób, które nie mogą z różnych przyczyn posiadać psa, kota albo innego stworzonka :wink: UPDATED: The Sims 2: Zwierzaki - dodatek - premiera 17 października 2006r. Cena 79,90 zł (promocja 69,99 zł) http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=4060 Edytowane 18 Września 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Chyba powinno to zostać dodane to głównego tematu z Simsami 2. edit: ok, mój błąd :) Edytowane 3 Września 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Wedlug indeksu Crosis'a dodatki do Sims'ow sa oddzielnie, stad nowy topic. Edytowane 3 Września 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 yy kiedy bedzie mozna to kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) http://www.idg.pl/news/96904.html Już niebawem w świecie The Sims 2 pojawią się psy, koty, świnki morskie, ptaki i inne zwierzęta. Wszystko za sprawą rozszerzenia The Sims 2: Zwierzaki, którego premiera na PC planowana jest na październik bieżącego roku. UPDATED: The Sims 2: Zwierzaki - dodatek - premiera 17 października 2006r. Cena 79,90 zł (promocja 69,99 zł) http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=4060 Edytowane 18 Września 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inos Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Może mi ktos napisać w jakim katalogu zapisują sie savey z gry bo nie moge ich znaleść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Zapewne w C:/Documents and Settings/User/Moje Dokumenty/EA Games/Sims2/ jakoś tutaj szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monia403 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Jestem tu pierwszy raz i mam problem jak zrobić tak żeby nastolatek w simach 2 zwierzaki odrabiał pracę domowe szybciej ale żeby nie wykonywać innych czynności jak np: higiena, łazienka, głód, komfort, towarzystwo, wystrój, zabawa i nie odbierać telefonów i wychowywać zwierzaka psa lub kota:> Proszę o szybką odpowiedz:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 (edytowane) z tego co mi się kojarzy to musi (może w zasadzie) mu pomóc dorosły idzie wtedy znacznie szybciej, tak było w podstawce przynajmniej tu jest pewno tak samo, no i jak ma platynowy poziom aspiracji to też mu to sprawniej pójdzie i nie trzeba się nawet martwić o potrzeby ale to chyba wiesz Edytowane 1 Stycznia 2009 przez Trofix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ch^%a szybciej - pomoc rodzica służy tylko podniesieniu wskaźnika aspiracji. Jeśli dzieciak będzie miał platynową aspirację, to zwraca uwagę tylko na sen, głód i pęcherz. A najlepiej, żeby przychodził do szkoły z maksymalnym samopoczuciem, to oceny same będą szły w górę bez odrabiania prac domowych. Możesz jeszcze za punkty aspiracji kupić (o ile masz zainstalowany odpowiedni dodatek) odnawiarkę humoru, ale zależnie od wskaźnika aspiracji, może zadziałać odwrotnie niż być sobie życzyła. Ostatecznie (i nie jestem pewien czy czasem twórcy nie zrezygnowali z tego kodu, w którymś z dodatków) możesz wpisać kod na ruszanie "nieruchomości", podnieść danego sima, sprzedać i po wejściu z powrotem w tryb życia, sim odradza się z domyślnym humorem. PS. Już prawie się oduzależniłem od Simsów, ale chyba dzisiaj znowu zainstaluje sobie cały pakiecik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monia403 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ja też uzależniłam się od simsów 2 zwierzaki ciągle je gram dla mnie jest tylko ważne żeby mi nastolatka w simach nie zabrali do domu dziecka bo wtedy nie mogę bąc innego dziecka ani nastolatka ale chyba nastolatków nie wezmą mi bo tylko można dziecko bąc a nie nastolatka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...