Skocz do zawartości
Conti

Zxdsl 852 - Nowy Modem Neo Tp ?

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem zamówić neo512 przez internet, ale w piątek koleżanka odebrała taki właśnie zestawik, a w środku zamiast Sagem / Thomson siedziało właśnie takie coś: ZXDSL 852.

Pierwsze wrażenia - raczej negatywne: problemy z połączeniem oraz straszne "mulenie", owieranie jakiejkolwiek strony trwa i trwa i trwa .....

Miał może ktoś do czynienia z tym urządzeniem ??

Można go zaakceptować ?? Bo nie wiem, czy nie pójść i odstać swoje w tppunkcie ale odebrać Thompsona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam to cudo, nie uzywam softu tepsy to i laczy sie u mnie momentalne (moze z sekunde to trwa)

Tez mi z poczatku strasznie mulilo - ale to nie wina modemu tylko tepsy ...

Mam jeszcze sagema z poprzedniego lacza od tp i tez myslalem ze to wina tego nowego modemu wiec podlaczylem sagema - tak samo sie mulilo wszystko ...

Dopiero dzisiaj juz na tym zxdsl zaczelo to wszystko chodzic tak jak powinno - ciekawe na jak dlugo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzn chodzi mi o ten ich program do laczenia.Ja instaluje tylko stery do modemu i domyslnie instaluje sie z nimi polaczenie w otoczeniu sieciowym gdzie trzeba wklepac uzytkownika i haselko i wszystko smiga.

Bo to oprogramowanie tp jest do bani, wolne, nie dziala reconnect obciaza system ;)

Edytowane przez IGI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi