LuZaczek Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Ten temat jest z lekkim przymrozeniem oka. Zawsze dajecie kto jest lepszy w sensy THE BEST :wink: A ja sie spytam czy jest ktos kto mnie pobije. Mam grafe 4 MB i na niej wlasnie pisze tego posta kto mnie pobije??? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Ten temat jest z lekkim przymrozeniem oka. Zawsze dajecie kto jest lepszy w sensy THE BEST :wink: A ja sie spytam czy jest ktos kto mnie pobije. Mam grafe 4 MB i na niej wlasnie pisze tego posta kto mnie pobije??? :twisted: to takie byly produkowane :wink: :lol: BTW taki topic to na osla :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Hmmm post jak juz pisalem jest z przymrozeniem OKA..... Post wymyslilem po to aby sprawdzic czy ktos jest"mocniejszy" ode mnie i siedzi teraz na jakims innym wymiataczu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 pewnie S3 ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 spojrz w moj podpis. niestety ten sprzet nie obsluguje sieci, ani modemu, wiec nie moge z niego pisac postow. ale dziala i gram w Scorched Earth na nim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Hehehhe LOL.Ajuz myslalem ze posiadam najstarsza grafe :oops: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 hehe ja mam jeszcze na starym sprzecie grafe 512kb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 taki topic to na osla :!: Popieram :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Dimek ile chcesz za swoje pamięci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Dimek ile chcesz za swoje pamięci? Wal na priva najlepiej, ok :?: Po co zasmiecac forum :?: :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 ja mam s3 virga dx 4 mb, ale w szufladzie :) kto chce kupic???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 I lezysz - 2 MB!!! :-) ps. mam jeszcze drugiego kompa (w zasadzie nie dlugo trzeciego :-) ) z 1 Mb :-). Tego juz na pewno nie dasz rady pobic, chociaz 512 Kb i inne tez byly :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 chce ktos moze kupic tuner tv z 89roku pod isa pci czy jak to sie tam nazywa takie strasznieeeee dlugie ;; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Heheheh :lol: przypominaja sie stare dobre czasy co?? :wink: No ale widze ze tesh co niektorzy maja kombajny i demony predkosci tak jak ja :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ja mam jeszcze stara ATI Rage Pro 2 MB na AGP 2x. I do tej pory dziala bez zarzutu !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 o to co znalazle na moim komputerowym zlomowisku najstarsza vga pod pci niebede mowil o pci isa i isa bo nawet nie wiem ile pamieci maja ;p ale w kazdym badz razie sa od herca :D znalazlem " Elasa winner 1000/t2d - to pisze na kastce od biosu hyba.. S3 trio64v2dx - gpu pamieci 1mb .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 mój rekord :D : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ja mam w drugim kompie ATi Mach64 1MB :D ,co jak co ale obraz daje ladniutki.Do tego stary celek366 jakas plyta na LX'ie 32MB pc66 i wszystko gra i bucy :D Najlepsze jest to ze ten celek chlodzony jest WC z CPC :D i w tej roli sprawdza sie doskonale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Mój ojciec w pracy ma celka 450mhz 128mb ramu i najlepsze.......kartę ze 256k pamięci(a wiecie jak ona w dosie wymiata :lol: :lol: :lol: ) nawet w dooma 1 mozna grać:))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Co prawda to nie ta liga, ale chwilowo jadę na 800 Mb dysku :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 W sumie to sobie popatrzylem, i mam tam 286 z karta pod EISA jeszcze 8pinowe zlacze pod monitor, a jako ze plyta mu juz zlacza pci (bodajze 2) to podpialem sieciowke i moge jakiegos linuxa lzejszego zainstalowac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ja mam ATI rage pro 4 mb - moze ktos chce kupic :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 heh i co tu sie podniecać?? 4MB to i tak sporo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 niezmuszajcie mnie zebym wlozyl do kompa swojego virga 2mb :lol:, ktoremu dolozylem do wolnych 4 slotow 2 mb wylutowane z voodoo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 u mnie na drugiej platformie siedzi s3 vision 864 1MB bodajze z P 60MHz to jest komp nie do zdarcia z 500MB Hdd caviara, który ma chyba z 8 lat i zadnego badblocka a uzywam codziennie i codziennie przenosze twardego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipkot Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 No to leżycie panowie :) IBM CGA z 86r (Kolorowa) wmontowana w orginalnym IBM XT PC wszystko nachodzie z zainstalowaną winzgrozą 1.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Hmmm post jak juz pisalem jest z przymrozeniem OKA..... Post wymyslilem po to aby sprawdzic czy ktos jest"mocniejszy" ode mnie i siedzi teraz na jakims innym wymiataczu :lol:Tak jak w opisie :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 lezymy? :-) tylko ze juz jej nie mam :-(. HERCULES ;-) prosze panstwa wmontowany w XT!! ;-) Zielony, znaczy sie zielono - czarny - kolorowy karwa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 To ja jutro na Giełde skocze i znajde jakis sprzet co glowna z 3xisa bez pci bo to staroc przeciez :lol: proca to wezme jakiegos 286 a jak dobrze poszukam to i 186:lol::lol: nom i dysk to ze 20mb nie wiem czy bedzie bo istatnio sie zaopatrzyli w 512MB i 1GB wiec bedzie trudno znaleźć, A i grafa moze sie ida na 64kb nom i ram Cudowne 64KB hehehehe:lol::lol::lol::lol: Mozna tam tez cos nowszego kupic ale to trzeba miec kontakty a ja nie mam. :(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...