Skocz do zawartości
LuZaczek

Hmmmm ktos mnie pobije??

Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat jest z lekkim przymrozeniem oka. Zawsze dajecie kto jest lepszy w sensy THE BEST :wink: A ja sie spytam czy jest ktos kto mnie pobije. Mam grafe 4 MB i na niej wlasnie pisze tego posta kto mnie pobije??? :twisted:

to takie byly produkowane :wink: :lol:

BTW

taki topic to na osla :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o to co znalazle na moim komputerowym zlomowisku najstarsza vga pod pci niebede mowil o pci isa i isa bo nawet nie wiem ile pamieci maja ;p ale w kazdym badz razie sa od herca :D

znalazlem "

Elasa winner 1000/t2d - to pisze na kastce od biosu hyba..

S3 trio64v2dx - gpu

pamieci 1mb ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam w drugim kompie ATi Mach64 1MB :D ,co jak co ale obraz daje ladniutki.Do tego stary celek366 jakas plyta na LX'ie 32MB pc66 i wszystko gra i bucy :D Najlepsze jest to ze ten celek chlodzony jest WC z CPC :D i w tej roli sprawdza sie doskonale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to sobie popatrzylem, i mam tam 286 z karta pod EISA jeszcze 8pinowe zlacze pod monitor, a jako ze plyta mu juz zlacza pci (bodajze 2) to podpialem sieciowke i moge jakiegos linuxa lzejszego zainstalowac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie na drugiej platformie siedzi s3 vision 864 1MB bodajze z P 60MHz to jest komp nie do zdarcia z 500MB Hdd caviara, który ma chyba z 8 lat i zadnego badblocka a uzywam codziennie i codziennie przenosze twardego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm post jak juz pisalem jest z przymrozeniem OKA..... Post wymyslilem po to aby sprawdzic czy ktos jest"mocniejszy" ode mnie i siedzi teraz na jakims innym wymiataczu :lol:

Tak jak w opisie :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja jutro na Giełde skocze i znajde jakis sprzet co glowna z 3xisa bez pci bo to staroc przeciez :lol: proca to wezme jakiegos 286 a jak dobrze poszukam to i 186:lol::lol: nom i dysk to ze 20mb nie wiem czy bedzie bo istatnio sie zaopatrzyli w 512MB i 1GB wiec bedzie trudno znaleźć, A i grafa moze sie ida na 64kb nom i ram Cudowne 64KB hehehehe:lol::lol::lol::lol:

Mozna tam tez cos nowszego kupic ale to trzeba miec kontakty a ja nie mam. :(:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...