Szymoon Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Ktos do mnie wydzwania z zastrzezonego numeru, z ciekawymi pytaniami typu "obciagasz?" - ktos wie, gdzie mozna cos takiego zglosic, ew. jak wykryc numer dzwoniacego ? pomijajac policje, bo czyn malo szkodliwy spolecznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Ktos do mnie wydzwania z zastrzezonego numeru, z ciekawymi pytaniami typu "obciagasz?" - ktos wie, gdzie mozna cos takiego zglosic, ew. jak wykryc numer dzwoniacego ? pomijajac policje, bo czyn malo szkodliwy spolecznie :)Moze do operatora? Chociaz watpie by to zrobili ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Ktos do mnie wydzwania z zastrzezonego numeru, z ciekawymi pytaniami typu "obciagasz?" - ktos wie, gdzie mozna cos takiego zglosic, ew. jak wykryc numer dzwoniacego ? pomijajac policje, bo czyn malo szkodliwy spolecznie :)Daruj sobie, nie dasz rady sie tego dowiedziec.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Ktos do mnie wydzwania z zastrzezonego numeru, z ciekawymi pytaniami typu "obciagasz?" - ktos wie, gdzie mozna cos takiego zglosic, ew. jak wykryc numer dzwoniacego ? pomijajac policje, bo czyn malo szkodliwy spolecznie :) :lol: :lol: ktoś się nudzi ja bym to olał, koleś powinien sam odpuscic, bo ile można... imho jakiś imbecyl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 tacy szybko nie odpuszczaja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Zadzwon na policje - to takie trudne ? I walic to ze to dla ciebie drobnostka, a jezeli tak dalej uwarzasz to mam pytanie moze obciagasz ? Edytowane 3 Września 2006 przez Cloperflake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Odbieraj, odkladaj telefon i wkoncu sie znudzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 do mnie gosc tak przez jakis czas wydzwanial. nawet jak odbieralem i kladlem tel (przez 5 minut cos gadal) to i tak mu sie nie znudzilo ;) dopiero jak kiedys zapomnial zablokowac numeru, to mu sie pieknie odplacilem ;) 'wiecie ze sa strony, gdie po podaniu numeru kom zaczynaja cie bombardowac sms-ami? no i sie mu znudzilo :lol: 'ale z problemem typu teksty 'obciagasz' to jesli to nie minie szybko, mozesz isc na policyje ';)' moze pomoga.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Che Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) dzwonisz na policje... a oni juz sie dalej tym zajma... tez tak mialem ale to juz dawno. Tacy idioci mnie straszyli. Telefonu urwaly sie momentalnie :) Edytowane 3 Września 2006 przez szeryffoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Także polecam policję. Operator mógłby też coś zrobić (sprawdzić numer), ale zapewne odeślą Cię na policję. Czyli wracasz do punktu wyjścia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 na policje jak nie beda chcieli nic robic bierzesz dane policjanta ktory przyjal zgloszenie i mowisz mu ze porozmzwiasz o tym z jego przełozonym czujesz sie zle, ze ktos ci dzwoni, ingeruje w twoja prywatnosc a ty chcesz miec spokoj i kto jak nie policja ma ci go zapewnic powinno pomoc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...