arthi Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Szukam jakiegos prostego latwego programu by zablowkowac poprzez haslo dostep do wybranych folderow w WinXp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 a masz ntsf ?/ a do szyfrownia azamykania itd masz full softu na chip.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 mam ntsf ale foldery ktore chce zablokowac znajduja sie na partycji FAT32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 mam ntsf ale foldery ktore chce zablokowac znajduja sie na partycji FAT32 to ja bezbolesnie przekonwertuj na NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 mam ntsf ale foldery ktore chce zablokowac znajduja sie na partycji FAT32 to ja bezbolesnie przekonwertuj na NTFS niekoniecznie, na fat32 też da się zabezpieczyć, sam mia łem kiedyś taki programik, jak znajde to podam linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 mozesz tez poszukać na www.hoga.pl w dziale software Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 MANIAL mozesz powiedziec jakim cudem na tej plycie 2600+ osiagnales?? jestem ciekaw, bo mam taka sama, i czy jak kupie to wykorzystam w pelni JIUHB. Bo pzecierz max mnoznik 12,5, fsb 145 i jak ci to wyszlo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 sory!! pomyleczka. pytanie kieuje do: b3t0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...