Skocz do zawartości
freezone

Początek Mojego Modu, Narazie Tylko Szybka Z Poliwęglanui Neon Katodowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Oto początek moda. Jutro będę wyżynał bok obudowy i górna część obudowy. Nie wiem czy by fajnie wyglądało gdybym zrobił niebieski płomień u góry lub z przodu obudowy. Co o tym sądzicie??

Dzięki wspac przynajmniej ty jesteś troche milszy na tym forum. Jutro postaram się przemalować obudowę i zająć się przednią, boczną i górną częścią obudowy. ;)

Do wszystkich forumowiczy: To jest początek modu, więc nie piszcie tak jakby był już skończony. :angry: :angry:

Podświetlenie dałem na początku żeby wypróbować czy działa.;);) Zamawiałem na allegro, sprawdzałem czy nie uległo uszkodzeniu podczas transportu

Sorki za błąd.

Edytowane przez freezone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Ja jak wlozylem kiedys katode do kompa to ladniej wygladalo a nigdzie sie nie chwalilem

2.Wole nie myslec co sie stanie jak Carlos dojdzie do kompa

3. Ogromny burdel

4. Prawdopodobnie prak okna w budzie dzieki czemu nic nie widac po zamknieciu

5. Paskudne fotki

6 Smieszna nazwa

7 Przepraszam za brak Polskich liter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, chciałbym wam zaprezentować mój pierwszy mod. Wiem że to nic specjalnego ale chce wam go zaprezentować, proszę o wyrozumiałość. Mod nazwałem ,,Blue Neon".

http://img402.imageshack.us/my.php?image=mod1ee0.jpg

stary, kasuj tego posta bo jak to inni zobacza to Cie @$@# i @#@##$%@

a jak zobacza jeszcze ze nazwales do mod'em (od slowa modyfikacja - zmiana jakiejs rzeczy poprzez ksztalt, kolor itp itd a nie montaz katodki jak zarowki w pokoju) to odnajda Cie w tym kraju i #*&%* i napewno *(*@*&@# Cie...

pozdro ;)

Edytowane przez wspac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahahahha ... jak zwykle typowy OK mod, chociaż tutaj tego "O" brakuje

Przydałby sie chociaż niewielki opis tego moda, bo samą fotką zarzuciłeś wiec nie wiadomo na co sie patrzeć. No ja tam przynajmniej sie moda nie dopatrzyłem.

;)

P.S.:

http://img402.imageshack.us/my.php?image=mod1ee0.jpg

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosisz o wyrozumialosc.Bardzo slusznie.Troszke mi sie rece trzesa ale ok:

1.To nie jest MOD...to jest wstawienie katody do obudowy.Zero pracy wlasnej, zero wysilku, zero polotu, zero kreatywnosci.Przeciez tu nie ma czego pokazywac czy Ty tego nie widzisz???

2.Niech zgadne.Bok nie ruszony?To jak to ma swiecic z zalozona sciana?Przez szpary?

3.Jak juz decydujesz sie na podswietlenie to musi byc CO podswietlac.Wiec mogles chociaz zrobic porzadek z kablami i pomalowac srodek budy.A tak to po prostu zenada...

4.Biel ladnie wyglada na stokach gor.Wiec zrob cos przodem, z napedami, floopem...cokolwiek...

5.A teraz nazwa...tak hmm nazwa...siostro...tlenu...słabo mi...

Edytowane przez simic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za krytyke, a co do zamknięcia to jest to szyba z poliwęglanu, po drugie ten mod to dopiero początek. Jutro będę wyżynał bok obudowy i górna część obudowy. Nie wiem czy by fajnie wyglądało gdybym zrobił niebieski płomień u góry lub sprzodu obudowy. Co o tym sądzicie??

nie ma co sie pastwic

jaki masz sprzet do dyspozycji, jakie srodki finansowe?

fajnie jakbys np chcial sie wzorowac nie na innych modach tylko zaluzmy na jakis obiektach (ja np obecnie staram sie zrobic bude na styl starych wzmacniaczy) moze byc autko (jak np laptopy acer ferrari ;)), albo cokolwiek, zeby buda miala jednolity styl...

montujac katode tam, katode tu, robiac okno, jako niby podstawa czesc mod'a, itp otrzyma sie choinke a przeciez nie o to chodzi.

dobry pomysl to 51% sukcesu ;)

Edytowane przez wspac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro postaram się przemalować obudowę i zająć się przednią, boczną i górną częścią obódowy. icon_wink2.gif

Nie zapomnij zlutowac nowego zasilacza :-| ...wez wyluzuj troche i nie rob wszystkiego naraz tylko skoncentruj sie na danym elemencie.Usystematyzuj prace, bo inaczej zrobisz to wszystko za szybko, niedokladnie i po lebkach.Ja wiem co sobie myslisz.Zrobie wszystko juz, zaraz, teraz, ja wam jeszcze pokaze.Efekt bedzie taki ze spotkasz sie z nowa fala krytyki.Wiec relaxxx i zacznij oddychac :?

Do wszystkich forumowiczy: To jest początek modu, więc nie piszcie tak jakby był już skończony. mad.gif mad.gif

To trzeba bylo to chociaz napisac...pewnie by to i tak nic nie pomoglo, ale zawsze jest szansa...

Podswietlenie daje sie na samym koncu, po wykonaniu wszelkich innych prac modderskich.I nie "obódowy" tylko "obudowy"...

Edytowane przez simic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oto początek moda. Jutro będę wyżynał bok obudowy i górna część obudowy. Nie wiem czy by fajnie wyglądało gdybym zrobił niebieski płomień u góry lub z przodu obudowy. Co o tym sądzicie??

Dzięki wspac przynajmniej ty jesteś troche milszy na tym forum. Jutro postaram się przemalować obudowę i zająć się przednią, boczną i górną częścią obudowy. ;)

Do wszystkich forumowiczy: To jest początek modu, więc nie piszcie tak jakby był już skończony. :angry: :angry:

Podświetlenie dałem na początku żeby wypróbować czy działa.;);) Zamawiałem na allegro, sprawdzałem czy nie uległo uszkodzeniu podczas transportu

Sorki za błąd.

CYTAT(freezone @ 3 wrz 2006, 20:47)

Witam, chciałbym wam zaprezentować mój pierwszy mod. Wiem że to nic specjalnego ale chce wam go zaprezentować, proszę o wyrozumiałość. Mod nazwałem ,,Blue Neon".

2303239[/snapback]

stary, kasuj tego posta bo jak to inni zobacza to Cie @$@# i @#@##$%@

a jak zobacza jeszcze ze nazwales do mod'em (od slowa modyfikacja - zmiana jakiejs rzeczy poprzez ksztalt, kolor itp itd a nie montaz katodki jak zarowki w pokoju) to odnajda Cie w tym kraju i #*&%* i napewno *(*@*&@# Cie...

pozdro ;)

do autora topicku: powiedz mi, dlaczego wyedytowałeś treść pierwszego posta? Czy to dlatego że postraszył Cię wspac, czy po prostu zdałeś sobie sprawę z tego, jak byłeś żałosny dając zdjęcie niebieskiego neonika w fabrycznej obudowie z makaronem w środku?

Najpierw się myśli, potem robi. Wszelkie zmiany kolejności działań prowadzą zazwyczaj do niepożądanych skutków.

Nie no spoko mod, widać wkład pracy i inwencję autora:

Nie wiem czy by fajnie wyglądało gdybym zrobił niebieski płomień u góry lub z przodu obudowy. Co o tym sądzicie??

Jesteś nowy, więc starałem się delikatnie przekazać, co miałem na myśli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OFFTOPIC co wy na to zeby usyawic gdzies w widocznym miejscu na forum tabliczke z napisem neostradowym pr0 moderom dziekujemy* :lol2:

*katoda + dziura w obudowaie -> WYP&^$*%#^@&!

kilka slow wyjasnienia do autora tego tematu ;)

otoz uzytkownicy tegoz forum ogladali w swoim zyciu tyle razy moda "katoda + okno" ze juz przpraszam za wyrazenie, żygaja nowymi tematami. Dlatego wlasnie spotakles sie z tak ostra krytyka z naszej strony :) Najlepiej by bylo jaki znalazle sie jakis pomyslodawca do regulaminu o umieszczaniu modyfikacji bo to co tu sie dzieje to... :lol2:

Edytowane przez flasy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OFFTOPIC co wy na to zeby usyawic gdzies w widocznym miejscu na forum tabliczke z napisem neostradowym pr0 moderom dziekujemy* :lol2:

*katoda + dziura w obudowaie -> WYP&^$*%#^@&!

ja mam neo i niestety nie mialem wyboru innego stalego dostepu do internetu poza radiowka (co dzieki niej przez pol dnia nie mialbym dostepu do sieci)... wiec jechanie po ludziach z neo nie jest wporzadku kolego ;)

co do modu katoda+dziura to racja - zaden wysilek - ale juz jakis mod (sama dziura - jesli przez siebie cieta, nie kupna)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam neo i niestety nie mialem wyboru innego stalego dostepu do internetu poza radiowka (co dzieki niej przez pol dnia nie mialbym dostepu do sieci)... wiec jechanie po ludziach z neo nie jest wporzadku kolego ;)

Mam dokladnie takie samo zdanie. Ilekroc widze jakies wonty pod adresem uzytkownikow neostrady to az sie we mnie gotuje, ale powstrzymuje sie od Q@&!#^ przez %. Ja nie mialem w ogole wyboru, albo neo albo nie mam netu, wiec nie szufladkujcie ludzi. ok? sorry za ot

Edytowane przez CarsonPoland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh nastepny urazony (bez obrazy) chodzi o przenosnie "dziecie neo" nie wazne skad masz internet tylko wazne w jaki sposob go uzywasz, rownie dobrze mogloby istniec sformulowanie "dzieci chello" (nawet fajnie brzmi :lol2:)ale neo jest tak szeroko dostepna ze poprostu to jest najlepsza nazwa dla takiego zjawiska, poza tym ludzi ocenia sie po czynach a Ty nic zlego nie zrobiles :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem co miales na mysli. ale mowiac "dzieci neostrady" masz na mysli uzytkownikow neo wiec takze mnie (chociaz dzieckiem juz nie jestem). a jak sie czujesz jak szufladkuje sie ludzi ktorych hobby to komputery i wszystko co z nimi zwiazane jako: grubasow, niechlujow, ludzi ktorzy nigdy nie wychodza na zewnatrz i maja wory pod oczami (jednym slowem unikac ich) ?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro wiedziales co mam na mysli to nei powinienes miec pretensjim ustalmy ja nie szufladkuje ludzi a podalem takie okreslenie bo innego nie znam, jzeli znasz jakies innechetnie poznam :), tak wiec konczac ta slepa dyskusje zmieniam wyrazenie "neostradowi pro moderzy" na "poczatkujacy moderzy" teraz chyba nikogo nie urazilem :lol2: :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ot c.d.

urazony nie jestem, nie czuje sie obrazony czy cos, jednak zdezorientowany, bo uzwajac tej frazy nie wiem co chcesz powiedziec nam...

tez chetnie posmialbym sie z neostrady i ludzi jej uzytkujacych :mur: -> gdybym mial cos innego... :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Freezone, chciales zablysnac? Jak katodka? No to Ci nie wyszlo...

Na wiekszosci z Nas nie robi wrazenia kiepawa plexi ukazujaca burdello w kablach, podswietlonych katoda....Wez sie w garsc i do roboty, najpierw dlugo mysl, potem dlugo kombinuj, a na koniec wrzuc fotki. A nie na odwrot.

OT/

po 1:

Nie jestem zaden "Guru od krytyki", co sugeruja tutaj rozni ludzie...

Ale mozecie mi mowic "Alkoholama"

po 2:

Edyta pierwszego posta w temacie w ten sposob ze nie wiadomo o co chodzi autorowi tematu powinno sie konczyc banem. IMHO oczywiscie.

po 3:

Opinia o "neostradowcach" niestety nie wziela sie z powietrza, zmienne IP daje wam nazwijmy to szerokie mozliwosci bez ponoszenia konsekwencji. Sam mialem neostrade, wiec wiem ze nie wszyscy sa tacy. Ale smrod sie ciagnie, tego sie ukryc nie da.

OT/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem co miales na mysli. ale mowiac "dzieci neostrady" masz na mysli uzytkownikow neo wiec takze mnie (chociaz dzieckiem juz nie jestem)

[OT]

i ja sie pod tym podpisuje obiema rekami bo tez juz mnie draznia te teksty

to co mam niby zrobic? laczyc sie telepatycznie?

[/OT]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tzn wiecie... są mody na różnym poziomie.. proponuję nie jechać tak modów mniej udanych bo z moich obserwacji wynika że forum się niedługo rozleci bo tylko jak ktoś sie pojawi to po raz setny wytykamy mu błędy itd...

Nikt nam nie każe w końcu pisać w danym temacie i z reguły gdyby wyciąć wszystkie obelgi z topicu zawierającego moda klasy 3 ligowej mod samoczynnie przejdzie w zapomnienie.

Zauważcie prawidłowość, że mody z pierwszej ligi mają sporo postów, natomiast mody 3 ligowe postów mają conajwyżej kilka.. Zatem kazdy niech robi moda po swojemu, najwyżej nie spotka się z uznaniem innych userów. W końcu nie każdy na 1 urodziny dostał szlifierkę prostą i wiertarkę... :lol: :D

co do moda... oczywiście prorokuję tu moda z 3 ligi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taka jest mentalnosc polakow ;] nic tylko krytykowac, a pochwalic kogos za cos.....heh

dokladnie, pojechac jest kogos latwo, a jak robi to kilka osob to czemu sie nie przylaczyc do tego ukamieniowania

niestety odstrasza sie tym na wstepie tych poczatkujacych modderow

dzis kolega freezone mial cos robic to i moze w najblizszym czasie jakies fotki beda do oceny postepu prac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...