Skocz do zawartości
freezone

Początek Mojego Modu, Narazie Tylko Szybka Z Poliwęglanui Neon Katodowy.

Rekomendowane odpowiedzi

tzn wiecie... są mody na różnym poziomie.. proponuję nie jechać tak modów mniej udanych bo z moich obserwacji wynika że forum się niedługo rozleci bo tylko jak ktoś sie pojawi to po raz setny wytykamy mu błędy itd...

Nikt nam nie każe w końcu pisać w danym temacie i z reguły gdyby wyciąć wszystkie obelgi z topicu zawierającego moda klasy 3 ligowej mod samoczynnie przejdzie w zapomnienie.

Zauważcie prawidłowość, że mody z pierwszej ligi mają sporo postów, natomiast mody 3 ligowe postów mają conajwyżej kilka.. Zatem kazdy niech robi moda po swojemu, najwyżej nie spotka się z uznaniem innych userów. W końcu nie każdy na 1 urodziny dostał szlifierkę prostą i wiertarkę... :lol: :D

co do moda... oczywiście prorokuję tu moda z 3 ligi...

No ale kurde, Bartosz jak można nazwać modem zamontowanie katody. Jaki w tym wkład pracy? Juz żeby chociaż było to okienko, samodzielnie wycięte nawet kwadratowe, no ale przynajmniej wykonane samodzielnie. Ja tego typu rzeczy robiłem 2 lata temu jak praktycznie jeszcze nie miałem pojęcia o moddingu i pomimo tego że poziom modów w Polsce nie był jeszcze tak wygórowany po prostu było mi wstyd chwalić się prostokątnym oknem, nowym lakierem i kilkoma diodami. Modding powinien się rozwijać, a nie cofać, stąd moja irytacja. Rozumiem, że nie każdy wszystko potrafi, ale wydaje mi się że zamontowanie oświetlenia i wycięcie otworu na okno jest szczytem możliwości chociażby nastolatka.

Edytowane przez msn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcinie... :D... ja Cię doskonale rozumiem.. dla mnie wsadzenie katody do budy czy wycięcie okna to też nic nadzwyczajnego... miałem takiego kompa już 100 lat temu za czasów bitwy pod grunwaldem... ale mówię.. różni ludzie mają inaczej ustawiony próg rozumienia moda.. Jeśli ktoś sobie wstawił katodę żeby se poświecić :) i wg jego rozumienia to jest już jakiś mod to ok, niech mu będzie... dla nas wiadomo.. to jest tak oczywiste i banalne jak to, że chleb się smaruje masłem. Nie wiem dokładnie jak to przedstawić żeby całe rzesze zrozumiały :D.. powiem w stylu ferdka kiepskiego:

my mamy/robimy porshe wśród modów... a jak ktoś ma/robi trabanta i mu się podoba to nie nasza sprawa... :lol:

z resztą jak zrobi porsha to dostanie gratyfikacje w postaci wielu przyjaznych komentarzy, za trabanty sypią się obelgi.. ale czy muszą? wystarczy że taki trabant dostanie mało komentarzy i autor być może się domyśli, że nie tędy droga... :wink:

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przylaczajac sie do tego ukamienowania: to moze lepiej zalozyc subforum, male "mody" albo "poczatki" gdzie beda umieszczane mody typu katoda + plexi i kto bedzie chcial to zajrzy i skomentuje (!nie objezdzajac!) a kogo nie bedzie to interesowalo to po prostu nie bedzie tam zagladal. Bo w tym momencie kazdy kto zalozy w tym dziale temat: "moj maly modzik- katoda +okno" bedzie ukamienowany tak jak w tym temacie Pan freezone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przylaczajac sie do tego ukamienowania: to moze lepiej zalozyc subforum, male "mody" albo "poczatki" gdzie beda umieszczane mody typu katoda + plexi i kto bedzie chcial to zajrzy i skomentuje (!nie objezdzajac!) a kogo nie bedzie to interesowalo to po prostu nie bedzie tam zagladal. Bo w tym momencie kazdy kto zalozy w tym dziale temat: "moj maly modzik- katoda +okno" bedzie ukamienowany tak jak w tym temacie Pan freezone

już kiedyś dałem taki pomysł, ale jak widać nie poskutkowało, więc drżyjcie psełdomoderzy :twisted: :blurp:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co mnie dziwi? Jedna katoda, jedno okno (choc ja bym tego tak nie nazwal...), a juz druga strona postow poleciala.

Opanujcie sie i poczekajcie na rozwoj wypadkow, moze kolega wrzuci jeszcze jakies foty, dostal jedna nauczke, jesli nei wyciagnal lekcji - wtedy bedzie wycie. A moze wlasnie pozytywnie nas zaskoczy?

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

W co szczerze watpie... ;)

Edytowane przez Carl0s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu kurcze nie chodzi o jechanie kogoś i krytykowanie błędów bo pokazał katodę itp, ale Panowie trzeba zachować jakiś poziom.

PurePC to jest portal na którym ludzie chcą zobaczyć coś porządnego godnego uwagi a nie mody z przedszkola wzięte. W końcu jesteśmy największym niekomercyjnym portalem w Polsce o tematyce komputerowej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PurePC to jest portal na którym ludzie chcą zobaczyć coś porządnego godnego uwagi a nie mody z przedszkola wzięte.

To nie mozna by stworzyc pod-forum w Modyfikacjach? Np.Modding dla poczatkujacych z opisem typu "Jezeli stawiasz w moddingu pierwsze kroki - to jest miejsce dla Ciebie. P.S.Miej jednak na uwadze, ze jezeli swoj pseudo-mod wstawisz do sekcji zaawansowanej LITOSCI NIE BEDZIE!" :wink:

Troszke zartuje oczywiscie, ale takie pod-forum to bdb pomysl.I z tego co czytam to proponowany juz dawno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...