Miguel707 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Obecnie mam internet KoBa (osiedlówka). Jej prędkość to 192kb/s i cena którą płacę za tą prędkość to 50 zł miesięcznie. choć ta prędkość to jest raczej wtedy, kiedy tylko ja korzystam z internetu. Parę dni temu przyszli do mnie przedstawiciele Netii i zaproponowali mi internet o szybkości 320kb/s - też za 50zł. Nie ma tam ponoć sytuacji, że prędkość zwalnia - cały czas jest te 320kb/s. W Kobie nie ma limitów na pobieranie danych. W Netii jest to 40GB (chyba), ale nie stanowi to dla mnie problemu, bo mój dysk twardy ma 40GB :) Chciałbym zapytać, czy warto zmienić internet z Koby na Netię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 To chyba oczywiste ze tak, swoja droga fajne ceny macie w Twoim miescie ;d w Lublinie za 60zł jest 1Mb/s w dzien i 2Mb/s w nocy ;d proponuje przejsc na netie/upc cokolwiek innego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...